Annons
Annons

hångla backstage, en egen gård och halva sommaren.


 

65dc960808befb59c8bd42965e2b242d
Här kommer den allra sista delen av finheter som ni varit med om hittills i år. Tack för att jag fick läsa och dela! Tror att man blir både en snällare, vettigare och gladare person av att läsa såna här grejer faktiskt. 

Annons

 


Jag spenderade halva sommaren
med att sitta i duschen och stirra och tänka att jag kommer aldrig bli av med den här smärtan
På att leta efter honom i folkmassorna på uteställen, festivaler, bland caféer och klungor av människor
För att sen vakna en dag och långt in på natten inse att jag inte ägnat en enda av mina tankar, varken åt honom
eller åt den där smärtan i bröstet som plötsligt inte fanns där längre.


Jag fick lånet beviljat hos banken så nu är gården min! Nu kan jag städa bort honom och göra plats för en framtida fru istället.


När jag sa till min sambo att jag inte vill bo kvar här, att jag måste tillbaka till mitt liv i Stockholm även om han inte följer med. Han sa att han kan bo vart som helst så länge han får vara med mig. Det gjorde mig jävligt glad såklart men gladast gjorde jag mig själv för att jag satte min lycka främst för första gången i vår relation.


Kom på att jag numera haft sex med mer en tjugo personer under mitt tjugoettåriga liv, och tycker liksom jag gått in i någon slags fas då jag bara filar på detaljerna för att bemästra konsten. Så himla härligt tycker i alla fall jag.


hånglade backstage med en brittisk förbandstrummis som kallade mig för darlin


Är ganska nyexad sjuksköterska, och gav hjärtkompressioner och gav adrenalin under ett hjärtstopp på jobbet, och min sambo köpte rosor till mig för att han var så stolt.


Jag och min syster köpte med pizza och hamburgare hem till mormor och morfar. Vi alla fyra hamnade i matkoma och behövde lägga oss ner i deras säng.


När jag sov hos honom för andra gången och han väckte mig mitt i natten. Jag tittade upp på honom med frågande ögon och han tittade tillbaka med rufsigt hår och förvirrad blick och utbrast ”oj förlåt för att jag väckte dig jag vet inte riktigt varför jag ville bara vara med dig”

 

Translation. The last batch of favorite 2016 moments from you guys. <3

 

photo source.

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar