Annons
Annons

här bor jag.


 

Det är så himla många som undrar när jag ska visa hur jag bor. Men ni förstår, jag har inte ens en soffa och alla mina tavlor står i små rader längs med golvet. Ni måste låta mig få göra lite fint först. Lovar såklart att visa sen.
Här kommer i alla fall två hörn, ett från mitt sovrum och ett från mitt kök tagna med min mobiltelefon.

Annons


Tavlan har ni sett, den är från society6 och det står in the midst of winter I found there was within me an invincible summer. Vimplarna köpte jag av den här säljaren på etsy, tyckte att det var så fint att de var i samma färger som tavlan. Överkastet som syns bättre här är från Urban Outfitters och kudden är från Peter Jensen för Urban Outfitters. Dörren i mitten leder till min garderob och den andra ut mot resten av hemmet. Det gröna som syns där uppe är knoppen till snöret man drar i för att sätta i gång fläkten.


Här är köket. Jag blir glad varje dag över att jag har ett fönster i köket, det har jag velat ha sedan jag flyttade hemifrån. Durkslaget är gammalt och köpt på R.O.O.M, men jag tror det finns likadana på IKEA. Papperssugrören är från en köksbutik här som heter Fishs Eddy (så himla bra, finaste tallrikarna och glasen och sånt). Skärbrädan är från Nordiska Museet. Kalendern har jag fått av Anna och lampan gjorde jag genom att lägga en ljusslinga i en glasburk. Kitchen Aiden är en present från den här damen och är helt klart det bästa i mitt kök.

Nu vet ni! Fortsättning följer. Jag lovar att fotografera med riktig kamera nästa gång.
.


A little glimpse of my bedroom and my kitchen. I promise to take more pictures soon.

(0)
(0)
(0)
30 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar