Annons
Annons

harry, I have no idea where this will lead us, but I have a definite feeling it will be a place both wonderful and strange.


 
my screencaps.

Jag har haft ett Twin Peaks-maraton med mig själv den senaste månaden. Hade inte sett ett avsnitt innan men har hört tusen twin peaks-frälsta önska sig tillbaka till precis det ögonblicket, när alla 30 episoder låg framför dem.

Annons

Nu har jag i alla fall strecktittat vilket har lett till att Dale Cooper har besökt mig i varje dröm, ofta i sällskap med röda sammetsgardiner och hastig jazzmusik. En mycket märklig men så väldigt underbar serie. Som en blandning av Lost, Desperate Housewives och en Haruki Murakami-roman. Nu önskar jag mig bara bort till rökiga barer i nordamerikanska småstäder.
.

I’ve finally watch all the episodes of Twin Peaks recently and Dale Cooper has been haunting my dreams ever since. Such a wonderful and quirky series. Felt like the perfect mix between Lost, Desperate Housewives and a Haruki Murakami novel. And James Hurley is so dreamy.

(0)
(0)
(0)
44 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar