Annons
Annons

he stood up with a sailor friend, made it known upon my sisters wedding day


 


Idag är det i och för sig istid, men i helgen när det blev sex grader och hela Stockholm höll på att smälta bort, kunde jag äntligen byta jacka till en tunnare. Den här sailorjackan från topshop (som ni säkert redan sett på ett gäng bloggar), köpte jag i november men har inte kunnat använda förrän nu på grund av förbaskade minusgrader.
Jag tycker den är så himla fin och när jag har den på mig känner jag mig redo att hoppa på en båt och åka långt ut över stormiga hav, eller sitta på ett soligt café i Paris med vackra fransmän, gestikulera yvigt och slänga mig med fraser som Les temps sont durs pour les rêveurs.

Annons


.


I bought this sailor coat in november but I haven’t been able to wear until now because of the weather. I love it, it feels like we’ve always been together.

(0)
(0)
(0)
40 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar