Annons
Annons

hej, det är jag som är sandra.


 

Sådärja, nu ska bloglovin vara fixat. Hoppas det fungerar. (<- uppdatering, verkar inte fungera ändå. jäklar vilket knix det här skulle vara då,  men jag jobbar på det)
Flyttar man från en plats till en annan passar väl sig en presentation tänkte jag. Även om de flesta (typ alla?) är tidigare läsare kan det väl ända vara fint med en liten uppdatering vem 17 jag är.

Annons

tuesday.
Så. Hej!
jag heter Sandra Beijer och är 30 år gammal. Jag har bloggat i snart tio år, senast på Rodeo men numera här på Metro.
Min blogg handlar om allt jag tycker om. Böcker jag läser, filmer jag tittar på, kläder jag bär, platser jag reser till, äventyr jag hittar på och saker jag tänker på. Den är som min kombinerade dagbok, scrapbook och fotoalbum.

november.
Jag jobbar som frilansskribent, författare och bloggare på heltid. Det har jag gjort i ganska exakt två år. Innan det jobbade jag även som copywriter på en reklambyrå i New York. Sa upp mig januari 2013 när mitt bokmanus blev antaget till ett förlag, för att satsa fullt ut på skrivandet.
För tillfället bor jag på Södermalm i Stockholm tillsammans med min pojkvän. Vår lägenhet är en tvåa vid Nytorget som vi håller på och inreder och fixar med just nu, så i vår blir det nog mycket före/efter-bilder på diverse rum och vrår.


Jag bodde i New York i två och ett halvt år och saknar det rätt mycket hela tiden. Men jag försöker att åka tillbaka ofta. Förra året var jag exempelvis där i över 2 månader totalt. Jag hoppas att det fortsätter så i år och framöver typ ever, annars blir längtsuget så olidligt.

det handlar om dig. paperback.
Min debutroman kom ut förra året och heter Det handlar om dig. I fredags kom den även ut i pocketformat, och du kan exempelvis handla den här för ynka 47 riksdaler. Annat jag skriver på eller sysslar med förutom bloggis kan du spana in i min portfolio, som finns här.

Untitled-1
När jag är ledig spenderar jag typ all tid med mina vänner. De är i olika former och storlekar men är alla exemplariskt strålande. Mitt bästa att göra med dom är: middagar med mycket rödvin och spaghetti, maskerader med knasiga teman, picknickar som aldrig tar slut, uteserveringar och hemmafest.

<3
new home.
Jag och Magnus har varit ihop i nästan två år och jag tycker så himla mycket om honom. Han har världens bästa leende och är knäpp och vettig på en och samma gång. Den bästa kombinationen alltså.

Untitled-1
Annars älskar jag att ha kläder på mig och därför lär det väl dyka upp en och annan dagens outfit härinne. Jag dras allra mest till sextiotalssiluetten och 90-talsestetik. Korta kjolar och klumpiga skor 4 life.

saturday.
Tycker jättemycket om att laga mat, speciellt pasta. Äter pasta nästan varje dag och kan få knäpp abstinens om det har gått några dagar. Skaffade ganska nyligen en pastamaskin också, här är jag exempelvis i full gång med att bygga spaghetti.


Musikmässigt gillar jag northern soul och svensk indie allra mest. De spellistor jag fyller på mest frekvent är:
Skriva.
Motown & Northern Soul.
Sixties.
Ni hittar fler spellistor i min musikkategori på bloggen.

Untitled-2
Resor står såklart också högt upp på min lista av grejer som gör livet lite finare. Eller lite och lite, jag tycker att resor gör att man växer som människa på alla möjliga sätt. Förra året besökte jag Andorra, New York, Marocko, Frankrike, Italien och Danmark.

one week

Det var väl jag på ett ungefär tror jag! Välkomna alla nya läsare och puss alla gamla läsare.
Hoppas ni kommer trivas.

Translation. Since I have a new blog url I thought that I might as well present myself. I’m Sandra and I’m 30 years old. I write and blog as a living and on my spare time I love to eat pasta, drink wine with my friends and travel. Read all the captions by clicking ”translation” in the top frame !

 

(0)
(0)
(0)
26 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar