Annons
Annons

hemma igen efter åtta dagar semester.


 

Hemma. Efter åtta dagar av rödvin och spaghetti är jag nu redo för min sista lediga vecka som jag tänkte tillbringa i Stockholm och bara promenera omkring, fika och skriva. Och överraska min kille med lunch kanske, för han går tillbaka till jobbet idag. Kändes ändå väldigt fint att komma hem till min egen säng och sval Sverigeluft, två av de bästa grejerna.

Annons

Utanför ytterdörren överraskades jag av ett ett bud från Glossybox igår kväll. Månadens box hade Paris-tema och allt som är fransk-inspirerat skickar pr-byråerna hem till mig sedan mina näpnare klädstilsår. : ) Inte mig emot såklart. Macaroons, ansiktsmask och serum till dörren man tackar! Perfekt när man rest hela dagen.

Till middag lagade jag något jag har cravat (crejvat? crave:at?) i dagar av enbart ost och kött typ: grönsakssoppa. Det blev en med selleri, bondbönor, tomat, morötter och lök. Så himla gott vare.
Fotona från Italien är dock inte slut, imorgon tänkte jag visa er Florens.
.

Translation. Home again from Italy!

(0)
(0)
(0)
21 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar