Annons
Annons

hipsterkaffe, neonljus och korean bbq.


 

tokyo.

I lördags i Tokyo bestämde jag mig för att lära känna området där jag bor lite bättre. Jag bor precis vid Megurofloden och alla de här träden är körsbärsträd. Hoppas SÅ att de hinner blomma innan jag åker.

Annons

tokyo.

Hittade ett ställe som var kombinerad verkstad/kameraaffär och café. Extremt hipster alltså. Köpte en kaffe som de – utan att överdriva – höll på att fixa med i 20 min. Trodde jag skulle få spader av uttråkning ett tag.

tokyo.

Sedan åt jag lunch också. Hittade en app som läser av menyer (waygo heter den) så lyckades beställa en vegetarisk ramen med svamp och kål!

tokyo.

Tog en självutlösarbild på mig själv också, hej hej.

tokyo.

Sedan tog jag tunnelbanan till Akihabara och mötte upp min kompis Said. Vi skulle spana efter en ny kamera till mig! Vi hittade en så jag tror att jag kanske slår till på den i veckan.
(denna bild tog Said btw)

tokyo.

Akihabara är fullt med blinkande ljus och all things Tokyo.

tokyo.

När vi kände oss klara åkte vi till Koreatown och mötte upp Saids kompisar för middag. Hakklappar åkte på för det var nämligen dags för…

tokyo.

…Korean BBQ. Sjukt gott.

tokyo.

Efter mat, öl, någon japansk shot och lite sittdansande var det dags att gå vidare!
(Saids bild)

tokyo.

Vi åkte till Shimokitazawa som var ett sjukt fint område med bara låga hus och kringelkrokiga gator. Vi började vid denna bar.
(Saids bild)

tokyo.

Eller bar och bar. Det var liksom en spritaffär och så tog man det man ville ha, betalade i kassan och hängde runt i affären. Så knäppt och bra.

tokyo.

Avslutade kvällen på denna fina bar.

tokyo.

Där hade de vinylskivor från golv till tak där varenda en var naggad i kanterna.
Bra lördag.

 

Translation. A Saturday in Tokyo. During the day I walked around in the neighborhood I live in. After a lunch and a coffee I took the train to Akihabara to meet up with my friend Said. After some windowshopping we went to Koreatown for Korean BBQ and finished off the night with some barhopping in Shimokitazawa.

(0)
(0)
(0)
20 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar