Annons
Annons

högläsning på en lyrikbuss.


 


vattenfall.

Nu i maj börjar buss 73 gå helt på el, vilket gör bussresan både hållbar och tyst. I samband med det har Vattenfall bjudit in ett gäng författare att specialskriva varsin novell att fylla tystnaden med. Jag är en av dem tillsammans med Sigge Eklund, Mian Lodalen, Viveca Lärn, Björn Ranelid och Daniel Boyacioglu!

Annons

vattenfall.

Jag har skrivit en kärleksnovell om tystnad som jag kommer att läsa högt ur den 10 maj mellan klockan 17 till 18 på buss 73.  Alla författarna har olika tider och lyrikbussarna avgår den 9-10 maj, och biljetterna (som är gratis) går att boka från och med onsdag den 6 maj kl 09.00 på www.medsamladkraft.se (där all ytterligare info finns). Kan man inte ta sig till Stockholm kommer det gå att livestreama ljudet därifrån också!

Här är en liten film där jag pratar om min relation till tystnad, om min novell och om mina tankar kring eventet.

vattenfall.

Vore så fint som ni kom, eller live-lyssnade! Jag kommer att lägga ut hela novellen på bloggen sen också när eventet är över.

Här är en film med samtliga författarna.

.

Translation. I’ve written a short story that I will be reading in Stockholm at an event the 10th of may.

(0)
(0)
(0)
27 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar