Annons
Annons

hummerhattar, rymdtårtor och hemliga sällskap.


 


I lördags kväll promenerade jag och Nina till en bar i Nolita. Åh det hade varit 20 grader på dagen så det var fortfarande helt varmt och fint på kvällen och vi kunde sitta ute.


Vi beställde margaritas och fick dessa fina i syltburkar.

Annons


När klockan slagit nio och vi kände oss lite hungriga gick vi till China Town. Där skulle vi nämligen äta på ett ställe som heter Joe’s Shanghai.


Det var ganska lång kö så vi fick en nummerlapp och fördrev tiden med att titta på ledsna fiskar i olika restaurangfönster.


Efter någon halvtimme var det äntligen vår tur! Vi beställde dumplings med soppa inuti. De ser lite obehagliga ut men de var väldigt goda.


Här får ni kvällens enda bild på mig, hej hej!


Sedan var det dags att bättra på sminket och gå vidare ut i lördagsnatten.


Vi mötte upp bästa Jin för att gå på ett Secret Society Party. Vi hade ingen aning om vad det innebar men det lät ju i alla fall som något man inte kunde säga nej till.Lägenheten var så himla mysig.


Alla som var på festen var klädda i tjugotalskläder. Men inte för att det var maskerad utan för att det var deras klädstil bara. Det tyckte jag var så sjukt fint. Ett helt litet flapper-sällskap.


Jin + öl.De hade byggt upp en teaterscen i vardagsrummet där folk gick upp och berättade vad de hade drömt under natten, något avgörande som hänt när de var barn eller egentligen vad som helst de hade på hjärtat. Den här unga damen läste en dikt av Sylvia Plath.Det bjöds på rymdtårta som alla senare åt med bara händerna.


Värdinnan i egen hög person. Hon var fin i egengjord hummerhatt.


Vi gick upp på taket och inspekterade utsikten.


Sedan var det hummerhattsvisning.


Bordsduksklänning.


Innan alla på festen skulle gå vidare slog de sönder en pinata och hundratals sådana här plastballerinas ramlade ut. Jag plockade med mig en.


Så promenerade allihopa till en bar som låg runt hörnet. Den här killen berättade för mig att de hade en levande häst där, men det var ju inte sant överhuvudtaget. Tur det.


Jimmy och Jin.


Vid tretiden smsade Ludvig att han var på en klubb precis i närheten. Så då mötte jag upp de här herrarna och så dansade vi helt obscent mycket till Ace of Base och The Cardigans. En fantastisk och lite knäpp lördag!

.

So this happened last saturday night: me and Nina had drinks at Sweet and Vicious in Nolita and then we headed to China Town to eat dumplings. After that we met up Jin to go to a party. It was pretty wonderful and they had a big stage where everyone read poems and sang. We ate cake and played limbo. Around one pm we went to a bar and then I met up Ludvig and his friends at a club called Sweet Paradise where we danced for two hours straight!

(0)
(0)
(0)
37 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar