Annons
Annons

hur anordnar man en riktigt bra fest?


 

Det känns lite konstigt att skriva om detta avsnitt just idag, efter att ha läst om att katastrofalt som hände i Bryssel igår. Det är inte klokt vilken extra obehaglig plats det här jordklotet har blivit de senaste åren. Mina tankar är till alla som förlorat någon i Bryssel. Skickar över tusen hjärtan i tankarna.

Annons

Men världen fortsätter (tyvärr och tack och lov) och idag är tredje avsnittet ute av min och Gustavs podd Beijer och Broströms Bryderier. I dagens avsnitt tar vi upp ett lättsammare ämne för första gången hittills, nämligen:
Hur man styr upp en riktigt bra hemmafest.

Denna fråga får jag titt som tätt, och jag måste ändå säga att vi är något av experter på ämnet hehe. Jag och Gustav gör i detta avsnitt en supertydlig lista med fem punkter som du, om du följer den till punkt och pricka, absolut – utan – tvekan – whatsoever – pas de problème – kommer kunna anordna en riktig jäkla pangfest. Samt tips på roliga lekar och annat kul.

Hittar ni oss i alla podcastappar och på itunes genom att söka på Beijer och Broströms bryderier. Prenumera gärna!
Och här är en RSS till er med Android.

IMG_9406

Min kompis Jesper fick va med på ett hörn i min skärmdump också : )

Jag har btw glömt att berätta vem som gjort vår fina poddlåt! Det är Noak Garberg, som också gjorde min och Michelles poddlåt samt musiken till min JC-reklam. Lite som min personliga musikkille kan man säga, alla borde ha en sån : ) Spana in hans Soundcloud här!

 

Translation. Episode 3 of 15 of mine and Gustav’s podcast. About how to throw a great party.

(0)
(0)
(0)
17 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar