Annons
Annons

hur min höst ser ut.


 

sunday.
Beskriv din höst i tre ord.
Boksläpp, skriva, utflykter.

new york.
Och lite mer ingående:
Boken kommer ut den 19:e september. Jag är väldigt nervös inför det. Jag vill så gärna att det ska bli bra. Men om det inte blir det får man ju bara se framåt. Fler böcker ska skrivas! Först bokmässan i alla fall. Kommer vara där jättemånga dagar, onsdag till lördag och göra saker typ hela tiden? Så det är ju kul i alla fall. Återkommer med ett schema om ni vill lyssna på mig! Eller kramas.

Annons

Börjar med ett nytt skrivprojekt på måndag som fortfarande är lite hemligt. Fast kan nog berätta om det snart tror jag? Ska fråga dom. Inlämning är i december vilket känns bra för att då kan jag liksom hoppa in i ett nytt skrivprojekt och det är bra för mitt fladderhjärta inför Allt som blir kvar.

Annars vill jag att min höst ska innehålla mycket utflykter när jag är ledig. För jag har bestämt en grej som gör att jag måste vara fokuserad och pepp!
Uppdatering: Och nej, gud. Det är ingen hund (det hade jag skrivit rakt ut då ju! hur kan det va hemligt) och ni som gissade på barn, my gawd. Jag var ju precis i New York och drack allt vin. Plus vill inte ha några nu eller kanske sen heller, det vet ni ju. Det är ingenting särskilt för någon annan än mig själv.

sunday
Vad är det bästa/sämsta med hösten 2016?
Bästa: att min bok kommer ut såklart. Har jobbat med den så mycket.
Sämsta: att sommaren är slut.

photo: sara holmberg.
Hur höstmyser du?
Att lära mig laga riktigt jäkla god ramen är ett av mina höstmål! Ramenboken av Tove Nilsson ska lära mig allt.
(foto: sara holmberg)

photos by frankie marin
Hur ser din höstoutfit ut?
Min skepparjacka, kängor, mössa och stor halsduk att vira många varv.
(foto: frankie marin)

tokyo.
Vad har du på TO-DO listan just nu?
Just just nu: Att svara på mail, att redigera sista bilderna från New York, att uppdatera min föreläsnings-power point, att montera fram ett skelett för mitt nya skrivprojekt, att förbereda min bokreleasefest samt att göra lite intervjuer inför boksläppet. Roliga grejer alltså!

gothenburg.
Bästa musiken för regniga dagar?
Min lista med mina absoluta favoritlåtar genom tiderna.

Vilka serier rekommenderar du att följa?
Oj oj. Finns så många. Ett urval: Stranger Things, Gilmore Girls, Freaks and Geeks, Breaking Bad och Seinfeld.

new york.
Vad är den höstigaste maträtten?
Ramen för mig i alla fall den här hösten. Gillar inte grytor så mycket som annars folk alltid ska laga på hösten.

new york.
Var hänger du helst under helgen?
Med kompisar hemma hos dom. Eller på en fin restaurang med rödvin, pasta och min kille. Eller någonstans med många träd.

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?
Bokmässan i Göteborg och sedan åker jag med min familj i december till ett mycket varmt ställe i två veckor för att min mamma fyller 60 år.

christmas eve.
Hur förbereder du dig för vintern?
Är utomhus så mycket det bara går tills det slut inte går mer och då är jag ändå utomhus fast promenerar väldigt snabbt. Det smartaste sättet att stå ut med vintern är att försöka att ta vara på allt dagsljus man kan. Samt att äta dubbel dos D-vitamin fram till mars.

 

lista från hanapee.

 

Translation. A list about fall. Please read in google translator!

(0)
(0)
(0)
53 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar