Annons
Annons

I don't care if Monday's black, Tuesday, Wednesday heart attack, Thursday never looking back – It's Friday I'm in love


 

1
Glad fredag! Jag sitter i mitt kök och jobbar idag. Det är såå grått ute men också lite inuti för imorgon flyttar Michelle utomlands över vintern! :*( Bu. Ikväll blir det i alla fall hejdåfest. Här kommer lite olika fredagsgrejer,

Annons

a

Sandra som har bloggen Atilio har startat podden Källan. Poddens syfte är att att inspirera (därav namnet som syftar till inspirationskällan), alltifrån tips & trix och guider till intervjuer med människor inom kreativa yrken.
I det senaste avsnittet intervjuar hon mig om vägen till en bok. Sandra frågar prick allt hon är nyfiken på: hur det gick till för mig när jag skrev mitt manus och sedan skickade in, hur det funkar med förlag, hur mycket man själv får bestämma etc etc. Får ganska många frågor om just sånt här, så lyssna vetja! HÄR.

spin
Spin är en hemsida som drivs av Anja Wolf. Hon samlar ihop intervjuer med människor vars yrken hon tycker är inspirerande för att sedan inspirera andra att följa sina drömmar.
Nu senast är jag intervjuad om min olika jobb. Intervjun är på engelska och finns här.

test
Idag avslutas förresten samarbetet jag har haft med NoHate och Halebop. Väldigt trevligt att få ha varit med och bidragit med lite nätkärlek. Idag kan vi väl bestämma att vi bara är sjysta på nätet och typ like:ar extra mycket och skickar emojihjärtan till folk. Det ska iaf jag göra!


Här är deras nya film ”nätpeppning”. Tycker de är så bra på att casta folk, alla deras filmer är så verkliga. Min favorit är den här, tycker han är så lik Magnus 🙂 <3

Translation. Hello and happy Friday! Most of these links are Swedish, but the one in the middle is in English and is an interview with me about my work.

(0)
(0)
(0)
11 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar