Annons
Annons

I don’t care if Monday’s blue Tuesday’s gray and Wednesday too Thursday I don’t care about you It’s Friday I’m in love


 

Hittade ett kort videoklipp på datorn från i april när jag och Linn satt på hennes tak i Brooklyn. Tänker att jag fredagspyntar bloggen med det ikväll! Film-gifs måste man göra mer av, glömmer alltid bort det.

Annons

Detta var en så exceptionellt fin dag och såna ska man vårda ömt och paketera fint på en bra plats i hjärnan.

Ikväll ska jag ha middag på min balkong, hoppas vädret håller i sig
(Saker jag pratar mest om på denna blogg: fredag, temperaturer och min balle, sorry för det). Och rökning är farligt såklart bla bla osv. Men det vet ni kids. Sommarnätter däremot: så jävla ofarliga och så jävla bäst.

(0)
(0)
(0)
38 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar