Annons
Annons

I don’t have a library card, but do you mind if I check you out?


 

ladies and gents, nu händer det. Det är killfredag.

ETT TVÅ TRE KILLAR:
Ni hittar bildkällor till de flesta bilder här.
Ha en asbra killfredag nu.

gamla killfredagar:
Are you a magician? Because Abraca-DAYUM.
Hey boy are you today’s date? Because you’re a 14/10
Is that a space shirt? cause those abs are out of this world. (gif edition)
Do you buy your pants on sale? Because at my house they would be 100% off
Do you work at Starbucks because I like you a latte
Do you have a mirror in your pocket because I can see myself in your pants.
Boy is your name homework because I’m not doing you and I should be.
you must be Windows 95 because you’ve got me feeling so unstable. (gif edition)
if I were a stop light, I’d turn red everytime you passed by, just so I could stare at you a bit longer.
excuse me, I think you have something in your eye. oh wait, it was just a sparkle.
you must be Cinderella, because I see that t-shirt disappearing by midnight.
do you work for NASA? because you’re out of this world.
if looks could kill you would be a weapon of mass destruction.
you’re so sweet, you put hershey’s outta business.
are you a parking ticket? because you’ve got FINE written all over you.
If you were a chicken, you’d be impeccable.
if you were a burger at mcdonalds, you’d be named mcgorgeous.

Annons
(0)
(0)
(0)

52 kommentarer till “I don’t have a library card, but do you mind if I check you out?”

 1. Fina fina men nej nej nej till Cole Sprouse, blir så ledsen att han så hyllad trots anklagelser att han har misshandlat sitt ex.

   1. Ja usch, verkligen hemskt. Han har gjort rätt osmakliga uttalanden om det och även om omvänd rasism. Men vill minnas att flera skrev om det i kommentarerna till förra killfredagen. Nån bryr sig uppenbarligen inte.

    1. Ibland kan man väl bara få vara lite ytlig eller? ”nån” måste inte alltid bry sig om precis allt

    2. Varför skulle man bry sig? Vi är inte här för att gifta oss med killarna, inte ens gilla dem. Vi uppskattar bara deras utsida 🙂

  1. Men har han gjort det eller är det kändisskvaller? Det är väldigt allvarligt om han faktiskt har gjort det, men det är lätt för åsikt att bli sanning genom media.

  2. vilka svar du fått lol… ”får man inte vara ytlig vem bryr sig om vad de gjort? ” öh… typiskt exempel över hur kvinnor ursäktar män som hatar kvinnor. förstår inte hur de inte kan se hur smaklöst och vidrigt det är och vilken otjänst en gör för kvinnor som fallit offer för utnyttjande män….. skäms ni inte? objektifiera män hur mycket ni vill, jag är för det, men hur kan en vara så himla kåt på män att en kan bortse från de hemskheter de gjort??? heterosexuella kvinnor är verkligen ett mysterium, ok att man ej är insatt på vad någon har gjort, alla läser inte vad kändisar har för sig, men blä att en inte bryr sig även efter att någon pekat ut det…

 2. Behöver mer Jake Gyllenhaal i mitt liv och har pf – pojkvänsfritt – ikväll. Någon som har filmtips? (Förutom broke back, Brothers, och typ de mest kända filmerna som jag redan har sett.) <3

  1. Den där läkemedelsfilmen är bra, har jag för mig! Den med Anne Hathaway. Vill minnas att han är lättklädd rätt ofta i den!

 3. Måste bara tipsa till alla som inte får noooog av gulliga killar för jag har blivit KÄR. SKOJAR INTE. I två sjuttonåringar…… Hehe. Är 24.

  DOLAN TWINS. Jag dör. Det är verkligen något sjuuuukt kärlekstriggande med killar som helt öppet syskonälskar ihjäl varandra? Som motvikt till alla iskalla stenkillar (u know what i mean). Dolans gör ALLT tillsammans och kan typ inte leva utan varandra och det är så jäääääääävla sött och jag är heeeeeelt besatt.

  TITTA:

  https://68.media.tumblr.com/4cf963d19c1580a74f545dd23f43c245/tumblr_oti19ujmsp1wvz4jfo1_500.gif

  https://68.media.tumblr.com/29a14e3808fe169fdfe14bc0c37e1205/tumblr_ovksnrX4Bx1wx0q3yo1_500.gif

  https://68.media.tumblr.com/4a9ae42aae4ecdc3fe68794b5025edf1/tumblr_oqs5wn2k451w8gwiro1_500.gif

  Varsego för tips, kolla in deras youtubekanal om ni vill ha puls i hela kroppen.

 4. Ärligt talat förstår jag mig inte på det här konceptet. Att objektifiera människor och i grupp utbrista ”åh, han är så snygg”, och hålla på. Jag är heterosexuell och gillar killar, tycker att utseendet spelar roll, framför allt utstrålningen. Men tycker ändå att detta poserande och kollektiva åh:ande är lite konstigt faktiskt. Jaja. Kanske för att gillar snygga killar men inte kan tåla killar som är fåfänga och poserar sådär. Måste vara mig det är fel på men dessa bilder väcker inget hos mig på grund av den otroliga fåfänga de genomsyras av.

 5. Haha men alltså Sandra, hur frostar du av frysen eg (såg dina stories)? Varför tar du inte ut all mat, stoppar in i kylen, lägger en bricka/plåt med hög kant där vattnet rinner ner och sätter dig å gör nåt annat?!

 6. Vet inte ens varför jag skriver det här här men jag har precis gjort slut med min pojkvän. Jag är så kär i honom så jag kan dö men han har varit väldigt dum mot mig, ljugit mycket och sårat mig hit och dit. Vi har varit tillsammans i två år och jag har spenderat ca all den tiden med att försöka förlåta honom för saker, väntat på att allt ska bli sådär bra som man hoppas på att det ska bli hela tiden men det har aldrig hänt. Så nu har jag gjort slut. Men jag håller ju på att dö (dumt ord att kasta runt men jag har svårt att beskriva känslan på något annat sätt). Han är ledsen men förstår mig vilket bara gör allt värre. Vill inte gå vidare och släppa mina känslor för jag vet ju att han är där och väntar och bara vill vara tillsammans. Men vi KAN inte vara tillsammans för allt är skit. Vad i hela fridens gör man, jag är helt förstörd.

  1. Therese, vad menar du med att han vill vara tillsammans? Om han verkligen hade velat så skulle han ändra sitt beteende, sluta ljuga och behandla dig med den respekt du förtjänar. Då skulle han bry sig om dina känslor. Om han bara säger att han vill men inte vill förändra något så låter det mer som att han vill ha någon som dyrkar honom och finns där när det passar. Förlåt om detta var hårt skrivet, men det finns andra killar som är bra killar.

 7. Hittade detta hos @fannyarsinoe – och tänkte på dig, på oss:

  ”Det är svårt att acceptera att bli lämnad av någon som gjort en illa. Ibland intalar man sig att det skulle kunna bli bättre, eller att relationen rentav ÄR bra och hälsosam, men det handlar också om ens behov av rättvisa och upprättelse.

  I en relation så går man ofta omkring och bär på allt det som skaver istället för att uttrycka det. Eftersom man är rädd för att relationen ska ta slut om man ställer krav så väljer man att lägga saker åt sidan. Relationen blir viktigare än ens välmående eller att bli behandlad med respekt.
  När man gått och hållit inne saker länge för att relationen ska fungera blir det en stor kränkning att istället bli lämnad, oavsett om det är det ”rätta” i situationen (det tenderar det att vara). Det är hemskt att känna att man har stått ut i onödan. Stått ut bara för att utstå förnedringen att bli dumpad.

  När en relation tar slut ska man så kallat gå vidare på varsitt håll. Man ska inte prata om det som varit. Allt det man gått och lagt på hög får inget utlopp, och man lämnas med alla sina känslor. Det går ju inte att prata om allt som hänt i en relation när den väl är över, det anses liksom irrelevant då. Kom över det bara! Men det är inte så lätt att komma över saker som skett om man inte får någon slags upprättelse av den som utsatt en.”

  1. Fint. Jag ställer själv massa krav från början. Om de inte kan/vill leva upp till dem är de inte rätt för mig, tänker jag. Och saker blir ju sällan bättre efterhand. Och det är svårt att bryta invanda mönster (t ex att tjejen tar mer ansvar för hushållsgrejer). Men trots att jag inte upplevt förhållanden som du beskrev sen jag var typ early twenties, så känns det verkligen som det här stämmer.

 8. åh vilka snyggingar. Tycker mig kunna se en röd tråd i de män du tycker är snygga. Lustigt att jag till slut blev tillsammans med en man som är totalt motsatsen till de hunkar jag tidigare sneglat på..

  Även här gjorde jag en liknande lista ha ha Älskar verkligen hunk-listorna du gör, dock var jag inspirerad av Underbaraclara här:)

  http://www.angelicahellgren.se/media/kill-lordag/

 9. Är idag väldigt tacksam för att jag för några veckor sedan hittade din (jävligt bra) blogg, så att jag idag hittade detta inlägget och med alla de gamla inläggen med samma tema o att jag med det är en väldigt mycket lyckligare människa. Nu ska jag ta en väldigt lång o varm dusch… tack tack tack!!

 10. Så himla ofräscht och snuskigt med rökande. Helgalet att det fortfarande anses vara snyggt/tufft/sexigt/whatever att stå och röka. Typ ”här står jag och förstör mina lungor och bjuder min omgivning på passiv rökning”.

  1. Men gud, lägg ner mobbningen av rökare. Det finns massa jävla saker som vi alla gör som är farliga. Och nej, du får inte förhöjd risk för lungcancer pga att nån stackare röker på busshållplatsen. Passiv rökning är skadligt för dem som utsätts för det i stora doser. Därför rökning är förbjudet inomhus på restauranger och barer. Och du tycker att det är ofräscht, men det är din personliga åsikt, inte nån slags sanning. Och vad en tycker är sexigt är ju också rätt individuellt. Jag tycker t ex inte att det finns något osexigare än alla beskäftiga häslofreaks. ”Här står jag och dricker en grön smoothie fullspäckad med nyttigheter som antioxidanter.” SHIT VAD SEXIGT.

   1. Alltså va? Man behöver inte va en hälsofreak för att förstå att rökningen är dåligt. HATAR när folk röker på busshållplatsen och allmäna platser. Så mycket gift, så vidrig lukt, så respektlöst mot andra. Usch. Sitt i era rum och rök. ”I det bästa av samhällen” skulle jag förbjuda all rökning om jag kunde.
    Håller med om att det är galet att glorifiera rökning. Vad är next step, ”åh han har nålen i armen?”

 11. Sandra! Du verkar vara en helt fantastisk människa och jag känner en bubbeldriven övertygelse om att vi skulle ha en otroligt trevlig AW om du ställde upp på att träffa en bloggläsare bara för att snacka bort några timmar. Jag är en 28-årig lantis som bott på Söder i tre år och ständigt använder din blogg som källa till kunskap om allt som är najs i livet.

 12. Sparade detta inlägg till idag (söndag kväll) eftersom jag jobbat dömycket i flera dagar. Glass och killfredag på en söndag – oh yes tack!

 13. HILFE. Gullkillen med brun polokofta som wink:ar på 8:e gif:en uppifrån (samt röker på sista? eller är det samma snubbo??? Vem är det????? Försöker titta på pinterestlänken men min dator blockerar sidan. Hjeeelp. I just gots to knows.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar