Annons
Annons

i got stripes, stripes around my shoulders.


 


Har en ny klänning. Den kom på posten igår och jag drog bort prislappen i extas och sen när jag provade den så var den för liten. ”True to size” stod det på sidan men midjan på klänningen sitter vid revbenen och den liksom klättrar sig uppåt nar jag går omkring. Men jag har bestämt mig för att den får helt enkelt passa ändå, midjor får väl sitta för högt upp ibland. För den är så himla fin ju, bästa randiga vardagsklänningen. Med en scarf i håret och ett nonchalant bonjour. Här finns den, är du en small behöver du en medium om du undrar.

Annons


.


New dress from Nastygal. It’s a bit too small but I guess we’ll just have to survive.

(0)
(0)
(0)
40 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar