Annons
Annons

i min sminkväska på sommaren.


 

Jag sminkar mig inte nämnvärt annorlunda på sommaren. Jag är ju inte så mycket för en ”fresh look” utan håller stadigt i mitt puder och min eyeliner. Fast det är en övningsfråga kanske. Får öva någon annan gång. Men här kommer ändå ett knippe grejer som för tillfället är favoriter i sminkväskan under den varmare perioden av året!

Annons

Ur Essies sommarkollektion älskar jag denna violgodisblå ”Salt Water Happy”. Som mini-fest på naglarna dygnet runt!

& Other Stories har ett persikofärgat lite kallare rouge som heter ”Organza Coral”. Himla fint. Är man åt det blå-blekare hållet i huden som jag är, tycker jag det är väldigt fint med korallfärger i sminket.

MAC’s eyeliner ”Black Boot” har varit min trogna följeslagare sedan jag var femton. Men nu har jag bytt ut den mot Eyekos vattenfasta eyeliner som håller sig kolsvart dagen och natten igenom. Dessutom målar man på den som en tushpenna vilket gör att även den mest ovana eyeliner-användaren borde kunna få till ett par kattiga ögon.

Torrshampo är toppen på sommaren om man badar mycket, är på festival eller dansat någonstans i för många timmar. Eller om man inte orkar tvätta håret. Såna här små man kan lägga i väskan och spraya för volym whenever gillar jag.

Mitt nya favoritläppstift är från Chanel och heter ”Coco”. Korallrött med lite rosa i (och omöjligt att fånga på bild som läppstift är typ jämt).

Lite såhär kan det se ut på i varje fall.

Slutligen har vi denna body oil från Björk & Berries som jag bara tycker är så himla fin? En guldspray som man sprayar på kroppen för ett försiktigt skimmer, och så luktar man gott på köpet!

 .

 

Translation. Five essentials in my make-up bag during summer. Essies nail color ”Salt water happy”, & Other Stories blush ”Organza Coral”, Eyekos liquid eyeliner, dry shampoo, Chanels lipstick ”Coco” and shimmering body oil.

(0)
(0)
(0)
12 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar