Annons
Annons

i mitt handbagage.


 

in my bag when i travel.
Nu är jag hemma från Paris igen och jag tänkte att det kunde vara kul att spana in vad jag packar ner i mitt handbagage när jag ska flyga.

in my bag when i travel.

Först har vi såklart de mest självklara grejerna: plånbok, pass, mobil och hörlurar.
Plånboken är från Miu Miu, passfodralet från Kate Spade, hörlurarna från Urban Ears och mobilen en rosa iphone.

Annons

in my bag when i travel.

Sedan packar jag ner godis pga blir alltid sugen på det när jag flyger. Pennor är alltid bra att ha, extra hörlurar om den man reser man kanske glömt och en sovmask så det blir mörkt när man vill sova. Novellix-noveller är också en bra grej pga lättare än böcker och man läser ut dem på en halvtimme. Fas 3 av Ann Heberlein läste jag hem till Stockholm. En väldigt bra och deprimerande historia om att slösa bort sitt liv.

in my bag when i travel.

Sist men inte minst necessären. I den ligger en spegel, tamponger (dessa är ekologiska från renee voltaire), ett kompaktpuder, ett lypsyl utan färg och ett med från Baby Bliss, ett läppstift, wipes och engångsprover på krämer från Eucerin som jag tycker är bra.

in my bag when i travel.

Redo för avfärd helt enkelt.

 

Translation. What I pack in my carry-on luggage when I travel.

 

(0)
(0)
(0)
15 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar