Annons
Annons

I was in the kitchen on my own making spaghetti, you came in with an onion and got dicing. It seems silly, but spaghetti has two hearbeats in the recipe.


 

Tomatsås är ju en väldigt god grej, så länge den inte bara smakar som en burk krossade tomater. Jag har ungefär allt som jag tycker är gott i min.


Sandras tomatsås.
Du behöver:
– Krossade tomater
– Coctailtomater
– Vitlök
– Annan god lök du gillar
– Lite citron
– Champinjoner
– Mjölk
– Vodka
– Grönsaksbuljong
– Persilja
– Chili
– Morot
– Mozzarella

Annons


1. Hacka löken och fräs den i en stekpanna. Jag hade vitlök, gul lök och den här löken som jag inte vet vad det är men kanske är salladslök. Det funkade hur som helst bra ändå.


2. Efter att löken blivit mjuk och glansig i stekpannan öppnar du konservburken med krossade tomater och häller i.


3. Lite champinjoner. Skölj, skiva och i med dem.


4. En tärning grönsaksbuljong.


5. Och vodka, kanske sisådär tre, fyra matskedar. Alkoholen kokar bort men tomatsåsen blir liksom skarpare och smakar mer.


6. Skiva ett gäng coctailtomater och ha i.


7. Och paprika.


8. Och lite pressad citron.


9. Lite chili, kanske en tredjedels chili, beror på hur starkt man gillar.


10. En skvätt mjölk.


11. Och strimlade morötter.


11. Koka upp pasta och låt tomatsåsen puttra på medan du väntar på att pastan ska bli klar.


12. När äggklockan ringer, salta, peppra och tillsätt mozzarella och persilja.


13. Klart! Ät upp.
.

A tomato sauce I did last night. Click here for english.

(0)
(0)
54 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar