Annons
Annons

idag är det min födelsedag.


 

it's my birthday!

Idag fyller jag år! Tretti-fuckin-två. Det är så gammalt att min mamma typ är förvånad över det. Men det är också ganska ungt om man jämför med hur länge man lever. Jag bestämmer att jag känner mig råung och superfresh, i alla fall denna dag för den är min! Eller, jag delar den med några såklart. Till exempel Plura, min farmor och Antonio Banderas.

Annons

it's my birthday!
Hur som helst har jag satt på mig lite fina kläder, lite fint läppstift och idag ska jag bara göra mysiga saker. Äta långlunch med kompisar, gå långpromenad (bra grejer ska man göra länge), dricka cava på konstnärsbaren med min kille och äta skaldjur med min familj. Kanske öppna en present eller två, vem vet? Har redan fått frukost på sängen så dagen börjar finfint.

it's my birthday!
Jag har på mig en skjorta från Gant och en omlottkjol från Asos för den som undrar! Tänkte vit skjorta kunde va fint på födelsedag men tillsammans med kjolen börjar jag fundera på om jag ser ut som en serveringspersonal?

it's my birthday!
Hoppas ni alla får en fin 10:e augusti. <3

 

Translation. Today it’s my birthday!

(0)
(0)
(0)
44 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar