Annons
Annons

Idag är ingen vanlig dag.


 

För idag är det min födelsedag! 31 år fyller jag om någon undrade. Det känns okej, man är ju så illa tvungen att bli äldre, tur att det är så roligt att leva! Jag ska tillbringa min dag tillsammans med mina kompisar och min kille och – tyvärr min tandvärk. Men det sistnämnda tänkte jag inte alls fokusera på. Hurra för ett tjugofemgradigt Stockholm och för att jag lever och har så många att tycka om!
Här kommer det traditionella födelsedagsinlägget, det blir nionde året jag gör det,

Annons

Lite 10:e augusti genom åren!
.

Slutet av 80talet – jag fyller tre eller fyra

Mina födelsedagar när jag var liten tillbringades på vårt landställe på Ingmarsö. Just den här födelsedagen hade jag fått två reklambroscher av min farfar som jag satt på min klänningskrage. Dom var det finaste jag sett.
.

2001 – jag fyller 17 år

Vi hoppar jättemånga år framåt till min 17:e födelsedag. Då var vi på Emmabodafestivalen. Jag var förälskad i en pojke från Blekinge. Han tog min hand när vi lyssnade på en popkonsert på lilla scenen och det var den bästa födelsedagspresenten jag kunde föreställa mig. Mina vänner gav mig cigaretter och öl i present eftersom det inte fanns så mycket annat i närheten på en festivalplats.
.

2002 – jag fyller 18 år

Jag firade att jag blivit myndig med en fest på min familjs landställe på Rindö. Det var en fantastisk liten födelsedag med bubbel och kvart-i-tre-pizza. På bilden öppnar jag ett paket med en regnjacka i.

2003 – jag fyller 19 år

Min 19:e födelsedag (eller den firades 2 dagar innan som ni kan se på bildens datum) festades av på popklubben Metropolis. Här med Nathalie.
.

2004 – jag fyller 20 år

På min 20:e födelsedag åt jag kräftor med mina närmaste kompisar och familj på Rindö. Jag har förövrigt blåbär i tänderna på bilden. Sedan hade jag en större fest någon dag senare, men därifrån har jag tyvärr inga bilder. :'(

2005 – jag fyller 21 år

På min 21:a födelsedag firade jag återigen med min familj och mina närmaste vänner på Rindö.
På bilden syns Jonna, min dåvarande pojkvän Tobias, Nathalie och jag. Vi drack champagnedrinkar, åt kräftor och hallontårta. Dagen efter åkte jag till Emmabodafestivalen och Maja, Tove och Filip lät mig välja vad jag ville från överskottsbolaget som födelsedagspresent. Det blev en ljusblå bandare med högtalare man kunde flytta runt.
.

2006 – jag fyller 22 år

När jag fyllde 22 firade jag av mig själv på en karaokebar med massa kompisar och sedan gick vi till Trädgården. Och jag hade visst sanslöst långt hår.
.

2007 – jag fyller 23

2007 bodde jag i New York tillsammans med Michelle. Så Michelle överraskade mig med drinkar och karaoke på lower east side! Jag hade sockervaddshår och en ganska så ny klänning från Anna Sui.
.

2008 – jag fyller 24.

Jag hade kalas på mitt land med massa kompisar när jag fyllde tjugofyra. Kräftor, såpbubblor och lösmustascher! Här är jag och Maja.
.

2009 – jag fyller 25.

På min 25:e födelsedag hade jag stor 25årsfest på landstället på Rindö igen.

Vi hade långbord, ballonger och tolv kilo svenska kräftor. Så fint.
,

2010 – jag fyller 26 år.

På min 26:e födelsedag fick jag kräftor hemma hos mina föräldrar.

Och sedan blev jag överraskad av mina kompisar med mini-kalas på lilla baren på Riche. Började gråta av gladhet som man nog kan se på bilden : )
.

2011 – jag fyller 27 år.

När jag fyllde 27 bodde jag ju i New York. Drack Whiskey Sour på en uteservering.

Och sen åt jag citronpasta med många bra personer på en av mina favorititalienare: Supper.
.

2012 – jag fyller 28 år.

Tjugoåttaåring blev jag på Way Out West. Morgonen började med fint paket.

Sedan gick vi in på festivalområdet, drack champagne, såg St. Vincent, Blur och Bon Iver och avslutade natten på en hemmafest. Fina grejer.

2013 – jag fyller 29 år.


Jag blev tjugonio på Way Out West också. Det regnade den dagen.

Dock hade jag världskul och skrattdansade mig igenom alla möjliga små fester. Här med Gustav och Pontus på vip-området.

2014 – jag fyller 30 år.


På den stora födelsedagen med en trea och en nolla plingade det på dörren till vårt hotellrum och så levererades det här. Min familj hade ordnat dit TRETTIO prosecco-flaskor för att jag fyllde 30 på tolvslaget den dagen. Vilken himla present! Typ världens bästa.

Jag fyllde alltså egentligen år på söndagen men vi låtsades att lördagen var min dag ändå. Jag hade 1984-tischa på mig.

Det var födelsedagspicknick i parken.

Och på tolvslaget blev jag hissad upp i luften!

Hoppas ni får en finfin tionde augusti nu, det tänkte jag ha!

.
Translation. It’s my 31st birthday today! Here’s some of my birthdays throughout the years.

(0)
(0)
(0)
34 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar