Annons
Annons

igår och i förrgår genom tolv kvadrater.


 

Häng med på min måndag och tisdag genom mobilen vetja.

monday
Måndag. Vaknade 06.30 pga solen. Dagens outfit blev en sjuttiotalsflirt i roströd mockaklänning och snusnäsduk.

monday

Tillbringade min förmiddag med att sitta på Il Caffé och skriva. Här är Greta Garbos torg som ligger precis där jag bor och som jag passerar på vägen dit. En väldigt fin liten torg-yta som används till prick ingenting. Någon borde öppna glasstånd här eller så tycker jag.

Annons

monday

Åt lunch hemma framför datorn i köket. Champinjoncrêpes från Picard, ärtor och mozzarellasallad med tomat och basilika.

monday

Vid halv fyra var jag på Perfect Day Media och spelade in podd med Gustav. Beijer och Broströms Bryderier, i ett öra nära dig.

monday

På kvällen grillade Magnus middag! Halloumi, lök, majskolv, sparris och spett med paprika och champinjoner. Förtärdes med hollandaisesås och var så sjukt gott.

tuesday

På tisdagen gick jag upp lika tidigt som måndagen och såg ut på detta vis.

tuesday

Klockan åtta på morgonen hade nämligen Hannah – min förra chef på Metro Mode – frukost-bokrelease av sin bok Naturligt Snygg. Vi åt nyttiga grejer för kroppen och pratade om nyttiga grejer för huden. Fick med boken och en finfin goodiebag med produkter hem. Tänker att mitt ansikte som för tillfället drabbats av en eksem-attack (tack gud för foundation) kommer må bra av lite najsa och snälla grejer.

tuesday

Vid kvart över nio var jag tillbaka på söder och satte mig på Il Caffé och skrev på boken fram tills lunch.

tuesday

Jag hade lunchdejt med Sofie som har en finfin matblogg och ett burgarkonto på insta. Hon frågade för några veckor sedan om vi kunde ses och prata om samarbeten, ersättning, förhandlingar och sånt inom bloggbranschen. Sånt man som läsare inte ser men som man bloggare måste kringelkrångla sig fram med. Jag lärde henne allt jag kan, hoppas hon tyckte något var vettigt ^^ Vi åt en asgod bowl på Indio med rå fisk och majo och allt möjligt umamigott.

tuesday

På vägen hem från lunchen träffade jag en tjock kopia av Milla! Så himla gullig.

tuesday

Tillbringade resten av eftermiddagen med att bloggjobba i köket. Vid halv sex bestämde jag mig för att jobbdagen fick vara slut. Tänkte gå ut och springa men hade cirka 0 lust. Placerade mig i sängen istället, kollade på Gilmore Girls och åt babybel.

tuesday
Avslutade min dag med att laga pasta med mozzarella, spenat och tomater till mig själv. Sen mer Gilmore Girls. Såklart.
Vilken serie tycker ni att jag ska mata när jag sett klart GG? Funderar på Friday Night Lights, eller Gossip Girl kanske.

 

Translation. Some photos from the past two days. Lunches and podcasting and eating and writing and sleeping.

(0)
(0)
(0)
77 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar