Annons
Annons

I’m so ashamed of it but I must admit the sleepless nights I’ve had about the boy.


 


Engelska Elle’s aprilnummer är det finaste jag sett.
Vackraste Chloé Sevigny, Miu Miu’s vårkollektion-extra-allt och världens finaste typografi.
Kände att jag bara var tvungen att visa.


Fint fint fint fint fint!

.

ps. nu är det så att jag har plockat bort min mailadress här på bloggen. för tillfället har jag 350 olästa mail i min inbox och jag kan inte i min vildaste fantasi komma på när jag ska hinna svara på alla dessa. Jag vet att ni har mailat om många viktiga saker och jag vill så gärna svara er, men jag hinner helt enkelt inte just nu. Så länge får alla som vill nå mig ställa frågor i kommentarsfältet eller be om min mail där om det är superduperviktigt. puss.
.
.

Annons


The april issue of Elle UK is marvellous! Love Chloé, love the overload of the Miu Miu spring collection, that wonderful Chanel piece in image three and the overall typography.

(0)
(0)
(0)
32 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar