Annons
Annons

in my bag.


 


Såhär ser innehållet ut i min väska. Minus kvitton och mynt och tomma tändsticksaskar. En bok, ett polaroidfoto på mina vänner i New York, necessär från Kate Spade med smink, plånbok från Miu Miu, ett guldigt passfodral från Kate Spade, en godis, skohorn och ett pennskrin från Palmgrens. Väskan är från Mulberry i modellen Bryn.

Annons


Boken fick jag av Michelle i julklapp. Har av oklar anledning aldrig liksom läst Bonjour Tristesse, men nu är det dags. Jag har någon slags idé om att jag ska sitta på ett café och dricka kaffe och läsa den och känna mig djup och kulturell men det har ju inte direkt blivit av än.

.


The items inside my bag. Golden passport and polka dot make-up bag from Kate Spade, red wallet from Miu Miu, a book, a polaroid from one of my last nights in New York, a shoe horn, a candy and a pencil-box from Palmgrens. The bag is from Mulberry.

(0)
(0)
(0)
30 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar