Annons
Annons

inspiration till uppdateringar hemma.


 

Jag håller på och gör om lite hemma. Min lägenhet ska bli sin 2.0 i vår. Jag ska måla om dörrar och dörrkarmar, jag har köpt en sänggavel (ska visa i veckan), krokar ska upp, tavlor ska spikas och så ska jag skaffa nya nattduksbord. Så att det är ett stort fint bara för mig och inte två stycken i ett par.
Här är lite olika grejer jag tycker är fint.

Annons

tumblr_o3rivvdclX1r36cito1_500

Den här monster-monsteran är liksom inte en omöjlighet i mitt vardagsrum? Monsteran jag köpte på Ikea för något år sedan får nya blad nästan varje vecka och kommer snart tippa över om den inte får en ny kruka och en ny plats. Måste ibland klippa av lianerna som den slugt slingrar sig iväg mot andra växter. Känns mer som att den snarare är min rummis än min växt ibland. Mot sommaren kanske det kommer se ut såhär, hade varit både obehagligt och underbart.

3ac223a07108eabce0cdb173467e6257

Sådana här klätterväxter har jag i min bokhylla. De har slingrat sig runt genom hyllplan, klättrar över väggen, bakom böcker och är säkert tiotalsmeter långa om jag hade kunnat mäta. Fin idé att göra samma sak i badrummet ju? Har i och för sig noll sol där. Men man kan ju prova.
Annars är ett bra tips att ha murgröna i badrummet, jag har tre murgröneplanter i svenskt tenns ekollonvas i mitt badrum och de trivs som fisken i vattnet.

41153024_036_b

De här stora kuddarna i smutsig pastell tyckte jag var så otroligt fina. Man vill ju att vardagsrummet ska bjuda in till att ens vänner bara slänger sig ner och känner sig som hemma. Dessutom när våren och sommaren kommer kan jag dra ut dom på balkongen och skapa en koj-feeling. Finns här.

4afdf6992fbc26454e3f26e952e144fe

Just nu har jag massor av tavlor som bara står lutade mot ena vardagsrumsväggen och väntar på att bli upphängda. Jag tror jag till slut lyckats samla på mig tillräckligt många för att bygga en hel tavelvägg från golv till tak. Tycker det är väldigt fint som de har gjort på det här fotot att tavlorna verkligen gå ända ner till golvlisterna. Fint med svarta ramar också.

d93090d34df82a83d9f38bf4e90c5424

Avslutningsvis – detta överkast med matchande kuddar i smaragdgrön sammet – jag älskart. Min nya sänggavel är i rotting och detta skulle passa perfa till. Tyvärr verkar det vara slut på sajten, men man lär ju kunna hitta liknande på andra platser. Säg till om ni vet <3
Ett enkelt och smart sätt överlag om man vill uppdatera sovrummet är att byta ut överkastet. Ett ens ha ett överkast är väl ett tips i sig, ser så mycket hemtrevligare ut.
Fast sedan har jag förstått att folk inte är så nitiska med att bädda sängen som jag.. Jag bäddar liksom exakt prick när jag går upp ur sängen för att jag mår så mycket bättre av känslan av ett städat hem. Men känn ingen sorg om du inte känner såhär än men vill, jag levde i en mess fram till jag var typ 26 minst.

 

Alla källor finns på min home-board på Pinterest.

 

(0)
(0)
(0)
52 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar