Annons
Annons

it's too easy humming songs to a girl in yellow dress.


 

Har gjort en fredagsspellista till Djungeltrumman.se idag. Den innehåller några av de allra mest dansanta låtarna jag vet från sextiotalets rock- och soulscen. Blev himla nöjd med den, så gå in och lyssna vetja!

Annons

 

HÄR finns den.

 

En låt som jag sörjer att den inte finns på spotify är Tommy Körbergs souldänga Igor the Dog från 1968, så sjukt himla bra. Tänker att vi ska lyssna på den ikväll också:

 

 

Made a Friday playlist for the swedish site Djungeltrumman. You can find it here.

(0)
(0)
(0)

14 kommentarer till “it's too easy humming songs to a girl in yellow dress.”

 1. Hejsan! Du har säkert inte gått miste om den senaste uppståndelsen om reklambilden med en naken tjej iklädd endast en skjorta från american apparel. Min fråga är hur du, som kallar dig själv feminist och inte alltför sällan bär kläder från just den kedjan, ställer dig till det? Kommer du att fortsätta handla där t.ex.? Skulle vara intressant att veta hur du resonerar.

 2. Elina: Om du är en trogen läsare av Sandras blogg så borde du väl redan sett igenom hennes sorgliga dubbelmoral?!. Det kan vara en sak att kalla sig för feminist (låt oss tillsammans kämpa för en värld där alla individer behandlas lika.), MEN, kämpa på riktigt då isåfall. Lev upp till tankarna och kampen som krävs för att förändra detta samhälle. Men allting Sandra verkar inspireras av är vackra kvinnor med tydliga kindben och trånande blick (källa: alla Sandras inspirationsinlägg?!). Så nej, du ska nog inte förvänta dig något vackert inlägg där hon skriver om sitt hat mot american apparel…

 3. Elina: Om du är en trogen läsare av Sandras blogg så borde du väl redan sett igenom hennes sorgliga dubbelmoral?!. Det kan vara en sak att kalla sig för feminist (låt oss tillsammans kämpa för en värld där alla individer behandlas lika.), MEN, kämpa på riktigt då isåfall. Lev upp till tankarna och kampen som krävs för att förändra detta samhälle. Men allting Sandra verkar inspireras av är vackra kvinnor med tydliga kindben och trånande blick (källa: alla Sandras inspirationsinlägg?!). Så nej, du ska nog inte förvänta dig något vackert inlägg där hon skriver om sitt hat mot american apparel…

 4. Elina: Om du är en trogen läsare av Sandras blogg så borde du väl redan sett igenom hennes sorgliga dubbelmoral?!. Det kan vara en sak att kalla sig för feminist (låt oss tillsammans kämpa för en värld där alla individer behandlas lika.), MEN, kämpa på riktigt då isåfall. Lev upp till tankarna och kampen som krävs för att förändra detta samhälle. Men allting Sandra verkar inspireras av är vackra kvinnor med tydliga kindben och trånande blick (källa: alla Sandras inspirationsinlägg?!). Så nej, du ska nog inte förvänta dig något vackert inlägg där hon skriver om sitt hat mot american apparel…

  fan, att jag aldrig ger mig eller kan kommentera med rätt namn… what a bad ass I am..

 5. Elina OCH Madeleine: Man kan väl få drömma… alltså om Beijers ännu ej skrivna american apparel-inlägg.

  Eller hur! Körberg! Vilken man! Känner mig lätt överrumplad!

 6. åh, har inte hört Igor the Dog på sjukt länge. den spelades flitigt på en 60s-klubb jag ALLTID var på här i Göteborg för ett gäng år sedan. lite fint att en av de som dj’ade faktiskt har döpt sin klädbutik efter den låten. för övrigt en fin butik med nyproducerade 60s-kläder om en gillar sådant, så tips tips!

 7. M/Madeleine/Martin: Jag finner det väldigt lustigt att din första instinkt när du kommenterar (som tidigare) verkar vara att skriva Madeleine? ..istället för Martin?

  Jag hade kanske trott att du bor med ngn som heter Madeleine som också kommenterar, men så kommer det där inlägget från ”M” emellan. Som liksom nudgar emot att du inte såg att inlägget blivit publicerat än, skrev igen som ”M” och ånyo som Martin. En tydlig klargörning (sic).

  Jag är verkligen jättenyfiken! Är det att du tror att Madde får bättre genomslagskraft än Martin ibland när du skriver, eller är det en annan person?

 8. Elina – jo jag har sett det och svarat på frågan flera gånger i kommentarerna. Tycker förstås att det inte är okej, men är också lite förvånad över att folk inte sett detta innan? AA har alltid haft sån där reklam liksom. Jag vet inte än hur jag ska ställa mig till det hela. Eller jag vet ju att det är förskräckligt men jag vet också att 70% av min garderob är därifrån och jag tänker inte sluta klä mig i kläderna jag äger liksom. Har skrivit ett långt svar ang aa’s klädmärke jämfört med andra men nu kan jag inte hitta det bara för det. återkommer.

  M/Madeleine/Martin – Trevligt sagt hörru.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar