Annons
Annons

je suis un croissant.


 


Jamen hej hörrni. Igår hade jag hejdå-fest i franskt tema, i och med att jag ska bege mig till Paris. Jag tänkte va en croissant men insåg efter dessa bilder att 1. jag såg ut som en idiot. 2. även om det är en croissant ser det ut som en ostfralla. och 3. jag smulade ner precis överallt.

Annons


Så jag var bara en croissant i ett par minuter och sen fick det räcka med klänningen och en ditmålad mouche istället.


Tack så himla mycket för alla fantastiska kommentarer i förra inlägget. ni alltså!
.


I had a goodbye-party last night and since I’m moving to Paris the theme was French. I was supposed to be a croissant but I crumbled everywhere (and also it looked more like a loaf of bread than a croissant) so I ended up just wearing the dress without the breadband.

(0)
(0)
(0)
43 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar