Annons
Annons

jordgubbar, magnolia, wok och en ny tröja.


 


I lördags gick jag och Nina över bron mot Louvren-hållet och allt det där för att spana i affärer. Nina bodde i Paris för ett gäng år sedan och är en utmärkt lära-sig-stan-guide, eftersom jag hittar typ knappt runt hörnet. Det verkar inte spela någon roll att jag har varit i Paris en del innan, jag kommer inte ihåg någonting. Kan inte franska heller för er som har missat det. Eller jag kan ju beställa vin och säga tack i alla fall.

Annons


Vi gick förbi drömmiga blomaffärer.


Och vackra broar.


Efter att vi tittat i en miljon affärer och jag köpt en collegetröja på den där vintagebutiken Kiliwatch var det dags för lunchpaus. Vi gick till Le Café.


Nina tog sallad med anka och linser och jag åt en råbiff.


Sedan strosade vi hemåt genom en gata med massa god mat. Fastnade ganska länge här för att det luktade så gott.


Magnolian har börjat blomma.


Sedan blev det kväll igen, som det blir varje dag. Men exta bra: lördagskväll! Vi gjorde i ordning oss och jag satte på mig min nya tröja.


Och så åkte vi till Bastille och mötte upp min favoritfransos Kris.


Vi skulle äta middag på Le Wok.


japansk öl – check.


Le Wok har ett mycket bra koncept där man får plocka på sig råa grönsaker och rått kött och sånt man ville ha i sin wok och sedan lagade de alltihop framför en tillsammans med såser och kryddor man också fick välja.


Klart!


Efter middagen gick vi till en liten indiebar runt hörnet.


Kris kompisar kom också dit.


Här kanske Nina säger något om sin vodkasoda tänker jag.


Vi hann dansa lite grann innan det var tack och adjö för lördagen. Mycket bra dag plus kväll.
.

Translation.
Saturday with Nina! We went shopping in Marais and had lunch at Le Cafe. In the evening we met up Kris in Bastille and had dinner at Le Wok. Ended the the evening at a little bar around the corner from the dinner place.

(0)
(0)
(0)
26 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar