Annons
Annons

kan jag intressera er med en lista?


 

konichiwa
HAR DU?
Folköl i kylen:
Japp. Från när man har haft middag som blivit till en fest, alkoholen tagit slut och någon springer ner till 7 Eleven och köper. Händer ändå relativt ofta?
Något husdjur:
Nej. Det skulle vara Magnus då. Och Milla ibland!
Någon favoriträtt:
Goda pastor med mycket vitlök, chili och parmesan.
Puder på dig:
Hai!
Några framtidsplaner:
Skriva böcker.
Någon sjukdom:
Inte varit sjuk sedan november. Har typ aldrig hänt att det gått så lång tid, är lite nervös.
Gymkort:
Japp, på SATS.
Några MVG:n:
Gick ut med 17 stycken MVG. Minns pga stolt.
Något beroende: 
Jättemånga.
Nagellack:
Ett ljusgrönt idag.
Någon vän som bor i ett annat land:
Många.

Annons

wig
VEM?
Avskyr du: 
Vem jag avskyr känns ju lite väl hårt. Vad jag avskyr är i varje fall månaden november.
Längtar du mest efter:
MAJ! Drömmånad. Och vem så svarar jag Milla. Fast när den här listan publiceras så hänger vi faktiskt!!
Stör du dig på:
Lealöshet och folk som inte är lösningsorienterade. Haha, vuxet svar kanske.
Gosar du med:
”Gosa” är inte direkt mitt favoritord, men får väl svara M då.
Lagar mat: 
Jag lagar mat. Till 80% i alla fall. Tycker det är så himla roligt nämligen. När jag inte vill gör M eller så hämtar vi upp något.
Diskar:
Har diskmaskin.

konichiwa
VILKEN?
Tidning läser du:
Läser bara tidningar när jag flyger. Då köper jag Elle samt Klick och People. Läser DN på nätet.
Buss åker du oftast:
2:an.
Dag fyller du år:
10 augusti.
Årstid föredrar du:
Sommaren förstås. Är liksom stressad över att den är relativt nära för då innebär det att den snart är över?

wig
VAD?
Gör du nu:
Ligger i min säng och äter riskakor.
Gör dig till en bra människa:
Att jag är snäll. Faktiskt.
Gör dig till en dålig människa:
Många olika saker gör mig till en sämre människa. Men dålig människa tycker jag väldigt få eller typ ingen är.
Vill du arbeta med:
Jag hoppas att den variationen och friheten som jag har på mitt jobb nu är något jag får ha länge till.
Är roligast just nu:
Att det är vår i Stockholm och folk vill fika och hänga på uteserveringar hela tiden!
Har du på dig nu:
Jeanskjol och jeansskjorta.
Äger du för skor:
Mest sneakers.
Har du för storlek i skor:
37.
Läser du för bok:
Presidentens Hatt av Antoine Laurain.
Ska du göra nu:
När jag skriver detta ska jag snart laga middag. När detta publiceras ska jag snart ut och äta och sedan spela skivor på Marie L!

 

Lista från Kissie.

(0)
(0)
(0)

9 kommentarer till “kan jag intressera er med en lista?”

 1. For en fin liste. Og så fin du er i kawaii 🙂 Jeg er også ikke så glad i sommeren. Ikke bare fordi den er så kort men den er som regel også alt for varm. Jeg er et høst/vår menneske. Skulle ikke tro det iogmed at jeg er født 1 juli. Hehe.

 2. Du verkar faktiskt himla snäll. som att det liksom är självklart att inte skriva att du hatar nån i listan för det blir hårt och otrevligt. Du är nog lite som Bamse. fast i snyggare peruk 😉

 3. Listor i mitt hjärta! Det skulle vara skitkul om du svarade på ”listan om mat” som finns länkad 🙂

  Känner 100% igen mig i att vara rädd att sommaren snart är över trots att det inte ens har hunnit börja! Ser så förbannat jävla mycket fram emot öl på balkongen, bad i tanto och jordgubbar varenda dag.

 4. Hejjjj!
  Är sååå sugen på att åka till New York för att fira min examen och fundera på vad jag vill bli som stor. MEN. Hur skall man ha råd att bo i världens dyraste stad i ett par veckor? Vet såklart att det finns Airbnb och mer eller mindre sunkiga hostell, men kanske du har tips om nån förening/sida på facebook där man kan fråga sej fram 🙂
  PS. Hoppas du får en fin resa genom spanien och portugal, älskar Lissabon!

 5. PRECIS så som du skrev om sommaren känner jag också!!! Ska på två festivaler i Juni och har liksom peppat sen förra året, nu närmar de sig med stormsteg och jag blir mest stressad för jag vet att det liksom kommer flyga förbi och sen kommer det vara ett helt år tills nästa gång, haha, så jobbigt! Skönt att höra att det inte bara är jag… Just det om du har mer än typ en dag i Lissabon så måste du ta tåget till Cascais!! Går snabbt o kostar en väldigt liten peng, o det är så himla vackert. Bada, promenera längs kusten, besök Boca do Inferno (jättehäftigt) och ät godaste färska fisken någonsin på Vela Azul! Ligger lite avsides, men så värt ett besök. Så ja, tips tips 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

 


Annons

 
 


Annons

Laddar