Annons
Annons

kanadensare, fotbollsplaner och pappor.


 

large

Här kommer den näst sista delen av era bästa sommarminnen. <3


När han gjorde slut med mig på alla hjärtans dag spydde jag av chock. När han gjorde slut med mig igen en månad senare spydde jag igen. När det hände för en tredje gång (shame on me) kunde jag inte äta och gick ner fem kilo. Jag kunde inte ens säga hans namn högt, utan jag sa mitt ex eller familjen borta i England. Igår skrev jag hans namn utan att ha insett det, utan först i efterhand märkte jag att det inte hade gjort ont alls. Idag sa jag hans namn högt och kände en lättnad. Det gör inte ont längre. Sen har jag magiskt sex med en kanadensare också, och sånt är ju inte så tokigt.

Annons


min pappa flyttade till Kina. I många år har jag haft en hemsk relation med honom, vi har knappt sagt godmorgon till varandra. Men när han stod där med sin guldfärgade resväska och sa ”du kommer väl skriva till mig?” så kom allt tillbaks. Min älskade lilla pappa!! Klart jag kommer skriva


Vi hånglade på en fotbollsplan, och han fick mig att inse att det är just här jag ska vara just nu.


Jag, min mamma och min storasyster lämnade våra karlar hemma och åkte till Spanien i somras. Där åkte vi runt till små byar, badade från klippor, läste samma böcker, pratade om sånt vi kanske inte gör annars, drack alla sorters vin och skrattade minst fem gånger per dag. Vi är bäst. Så jävla bäst.


jag hade huset för mig själv i en hel månad och mina allra bästa personer ungefär bodde på min altan hela tiden. där drack vi smuggelöl, åt egenlagad mat och kände oss ganska vuxna ändå. vi pratade om pojkar och flickor som vi hade hånglat med och om den kommande way out west-oskulden som skulle tas några veckor efter (nu såhär i efterhand kan jag ju meddela mitt sommar-jag att det inte alls var något att oroa sig över). jag glömde inte att äta en enda dag under sommaren, vilket var himla bra. jag tog liksom hand om mig och när jag inte orkade så hade jag vänner där som orkade åt mig. jag hade också min första fest. det var ganska najs. jag hånglade med hon jag ville hångla med.


hur han på afterworken lirkade in sin hand i min under bordet. kändes som om
hjärtat själv skulle explodera.


Jag och min pappa besöker Stockholm första helgen i Augusti. Vi går på restauranger, pratar länge och mycket och spenderar kvällarna på Skeppsholmen där Stockholm Music and Arts äger rum. På lördagskvällen spelar Anna Ternheim i en lite kyrka högst uppe på ön. Hon spelar själv, akustiskt och det är så vackert att mitt hjärta nästan går sönder. Och sen spelar hon min och pappas favoritlåt och pappa tar min hand och kramar den hårt. När låten är slut tittar jag på pappa som har tårar i ögonen. Och jag tänker att vem behöver pojkar som krossar ens hjärta eller vänner som sviker en så länge man har en pappa.


En natt kysste han mig helt öppet på gatan, fast att det var förbjudet. Han kysste mig hela vägen hem till mig och mitt huvud snurrade av både honom och alkohol. Väl innanför dörren ville jag bara kyssas mer men alla drinkar gjorde sig påminda och jag kunde bara ligga helt still. Jag somnade med honom nära och när jag vaknade var min telefon fylld av meddelande med allt han ville säga men inte kunde för att jag sov.


Mamma var hos mig varje gång när jag var ledsen. Hon sa: ”jag vet inte vad jag ska göra för att hjälpa dig” och sedan lade hon sig bara bredvid mig i sängen och låg där tyst tills jag slutade gråta. Sedan gick vi för att plocka blåbär eller spela spel. Oftast frågesport.

 

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Translation. The third (I think?) part of my readers favorite summer memories.

photo source.

(0)
(0)
(0)
19 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar