Annons
Annons

kläder jag burit den senaste tiden.


 

march.

Här kommer lite olika klädesplagg jag haft på mig och fotograferat i min telefon. Så här kan det exempelvis se ut när jag inte hinner fram tills att självutlösaren smäller av.

march.

Så här såg jag ut någon gång förra veckan. De blå sammetsbyxorna är från Forever21 (bättre bilder här) och tröjan, som många frågat om, är American Apparel. Och den är ny. Jag vet inte riktigt hur ni ställer er till att jag handlat en ny sak hos AA, men jag tänkte att det kanske är okej nu när de har bytt VD som verkar styra upp företagets marknadsföring till det bättre. Klart allt inte kan hända över en natt, men grejer sker ju. Aja, den är i alla fall därifrån och jag tycker om den väldigt mycket.

Annons

march.

Har nya helsvarta Dr Martens också! Från butiken på Katarina Bangatan. De är som ett nytt syskon till mina helvita.

march.

Så här såg jag ut förra torsdagen när jag blev sjuk. Hade feber i prick 24 timmar men det var ganska okej för hittade massa roliga tecknade filmer på Netflix.

march.

Tröjan köpte min mamma till mig i Paris när hon var där för några veckor sedan. Man kan aldrig ha för många randiga t-shirts.

march.

Matchade med kjol (obviously) och en ny kokbok jag köpt.

march.

Junkyard skickade mig en FILA-tröja efter att jag skrivit om den i bloggen! Blev så glad!!

march.

Tyvärr fanns den bara i medium och är som en mindre klänning. Oversize är okej men denna är ju verkligen jättejättestor. Tror ni det går att sy om hos en skräddare? Vill verkligen ha den jämt.

march.

På Magnus passade den såklart perfekt så han kanske får låna den. Kanske.

march.

Slutligen hade jag dessa kläder i början av veckan.

march.

Prick allt är från Monki minus örhängena som är från H&M.

march.

.

Translation. Four outfits I’ve been wearing recently. No 1: Sweater from American Apparel and trousers from Forever 21. No 2: T-shirt a gift from my mom and skirt from Forever 21. No 3: Sweater from FILA. No 4: All items from Monki.

(0)
(0)
28 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar