Annons
Annons

klipp klipp.


 

i samarbete med bangerhead.

-
-
2017 års första klippning och färg kommer här lastat.
Shit vad ytligt bra man mår ändå av att inte ha utväxt.

-
Klipper mig hos Bangerhead som ni vet och min frisör frågade om jag ville ha lite fredags-vågigt hår. Det ville jag såklart! Kände mig lite som Kate Hudson. Eller gud vad jag inte alls kände mig som Kate Hudson men hon har ju sån frisyr ibland.
Aja

Annons

-

Sparar fortfarande ut mitt hår till långt så bara topparna klipptes. Så här såg det ut när jag klippte senast i december. Är ju en skillnad men jag tycker det går lite för långsamt för mitt eget tålamod. Kämpa på nu håret.

-
-

Det var allt för mig just nu. Vi hörs imorgon igen.

 

i samarbete med bangerhead.

(0)
(0)
(0)
26 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar