Annons
Annons

konsum, taxar och 60 små lappar.


 

source.

 

Tredje delen av det finaste som hänt er hittills i år. <3333


Jag skrev att jag saknade honom, ett och ett halvt år försent.
“Jag saknar dig också” skrev han.
Nu hånglar vi i varje gathörn.

Annons


När jag firade in nyåret i stockholm på en hemmafest på lilla essingen, med så gött folk och en fransk snygging som kysste mig på tolvslaget. Efterfesten på Under Bron. Veckorna efteråt. Alla kyssar, cigaretter och vinglas. När vi dansade på klubbar, när vi hånglade i gathörn och när han sa att han älskar mig.


När jag med darriga ben står längst upp i skidbacken, första gången på skidor, och tänker att nej det här klarar jag inte, jag svimmar, herregud det är så högt, kommer dö, men så gör jag det bara och jag åker utför med sådan fart att andra ramlar omkull (förlåt!) och jag vet inte hur jag stannar men pirret i magen säger bara kör, fortare. Det är ett fint minne för mig för jag tänker att mitt 2013 ska vara lite så. Farligt, pirrigt och väldigt mycket nu-gör-jag-det-bara.


För ungefär en och en halv månad sedan hade vi vår första date. Inklämda i ett hörn på Carmen, omgivna av oset av flottiga pommes frites och blöta kläder hånglade vi med bordet och våra tomma ölglas mellan oss och nu har vi varit vi sedan dess.


Att det gick en hel dag utan att jag tänkte på honom.


När vi går och handlar på Konsum och helt plötsligt sköljer det över mig. Att jag går här och gör vanliga, vardagliga saker som att handla middag med Honom. Och jag tar tag i hans hand och ler som ett fån medan han plockar med några gullökar.


När en kille som jag träffat några gånger sisådär smsar en sen kväll och frågar om jag och Molly vill komma över. Molly är min lilla tax. Blev lite småkär bara av tanken på att han förstod att hon kommer med mig, att hon inte prioriteras bort. Han visste liksom att det är hon och jag against the world, men han ville bara vara med på ett hörn.


my boyfriend broke up with me in the most groundshaking way, and I stayed in bed for 2 months or maybe more even though it was summer. Sometimes I even stayed on the floor cause my body couldnt handle the softness of a bed. It was horrible. And then he moved to the other side of the world. Literary. And got depressed. Now he misses me, but I am so over it even though I sometimes feel sad about it, but still over it, and its spring and it feels so so good that he is depressed over there in Canada, and misses me, and I dont miss him nearly as much. YES. Karma strikes back. Puss


träffade en pojke från kosovo med smilgropar på en bar. han lutade sig fram och ville känna i mitt hår.


Jag förlorade två relationer som varit så otroligt viktiga för mig. Jag gick sönder. Jag trodde att allt gick sönder, men det är inte sant. Jag har så himla mycket kvar. Jag har de tre finaste vännerna i världen som jag när som helst kan gå till för att gråta på en axel och jag mår alltid så bra när jag har träffat dem.
Det finaste som har hänt i år är att de har skrivit 60 små lappar med fina ord och lagt i en burk där det står “Dosering: 1 morgon, 1 kväll i en månad. I värsta fall: Överdosering tillåten.”


När han äntligen rakade av sig den otroligt löjliga mustaschen och blev sitt gamla stiliga jag.
.
.


Some more favorites from the post a few weeks ago when I asked about what the loveliest thing that happened to you this year so far were.

(0)
(0)
(0)
28 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar