Annons
Annons

körsbärsblommans dag, författarsamtal och en kaktus.


 

saturday.

I lördags vaknade vi redan vid klockan halv åtta. Vi gick upp och åt en mycket klassisk svensk frukost skulle jag säga: tunnbröd, ägg, pålägg.

saturday.

Efter frukosten provade jag en massa fina träningskläder som Adidas skickat till mig dagen innan. Så flott! Vill nästan ha kläderna till vardags också och gå runt som en maffiaboss.

Annons

saturday.

Vi tog en kaffe i solen på balkongen och balkongplanerade.

saturday.

Sedan gjorde jag mig iordning.

saturday.

Och gick till Babylon för att äta lunch med dessa tre: min förläggare Marie och författarna Patrik Lundberg och Gunnar Ardelius. Så fint sällskap alltså.

saturday.

Jag åt Babylons räksallad som är goooood.

saturday.

Sedan gick vi alla fyra till Punkt Medis som firade tio år. Jag, Patrik och Gunnar skulle nämligen prata om tonår i litteraturen. Vi pratade om alltifrån kärlek och klass till soundtracket till våra böcker.

saturday.

Gruppfoto efteråt.

saturday.

Efter föreläsningen promenerade jag och Magnus till Kungsträdgården för att spana in körsbärsblommorna.

saturday.

Och ta foto på dem.

saturday.

Det var körsbärsblommans dag i lördags så det var massor av folk där, och dessutom cosplay-uppvisning och annat kul. Dock kunde man knappt se något på grund av folksamlingen men ändå.

saturday.

Vi tog bussen tillbaka till Söder och tog ett glas eftermiddagsvin/öl på Nytorget 6. Våra bordsgrannar förevigade oss.

När vi kom upp till lägenheten igen överraskade Magnus mig med en växt som är mer som ett blygt husdjur <3

saturday.

Jag skulle gå nästan direkt och packade ner det här i min väska: mitt första utkast till bok 2. Nu kan jag inte skriva mer på det utan att skriva sönder alltihop, och måste överlämna det till någon vettig person som kan läsa och tycka.

saturday.

Nämligen Nina! Hemma hos Nina skulle det ätas tacos med pulled pork. Jag tog inga bra bilder på det, så här får ni en kaktus i förgrunden.

saturday.

Det var jag, Nina, Alexandra och Eric. Vi drack cava tills klockan slog elva och min förkylning sa åt mig att det var dags att gå hem istället.

saturday.

Så det gjorde jag.

.

Translation. Last Saturday I woke up early and spent the morning eating a long breakfast with Magnus. When it was time for lunch I walked to the restaurant Babylon and met up with my publisher Marie and two other writers from same the publishing house as me. I had the shrimp salad and then we all headed to a close-by library for a seminar about our books. After that me and Magnus walked to Kungsträdgården to see all the cherry blossoms in bloom. So pretty but very crowded. We finished the day with a glass of wine and after that I headed home to Nina for dinner and cava for the rest of the evening. The translator button on the blog is not working at the moment so read here in english. 

(0)
(0)
(0)
23 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar