Annons
Annons

krönika nummer åtta.


 


Idag är min åttonde krönika för Sofis Mode ute. Mesta indierubriken hittills : )
Handlar om en kärlekshistoria jag hade en gång när jag var sjutton. Egentligen var historien långt mycket mer komplicerad och invecklad, men sådant får inte alltid plats på 2500 tecken. Vi kanske återkommer till den en annan gång. Finns i affären nu i alla fall. I detta nummer har jag även skrivit en artikel om mina bästa second hand-affärer i New York och varför jag tycker om dem så mycket!
.

Annons


This post is for my Swedish readers. It’s just a reminder that my 8th column in the magazine Sofis Mode is out today. It’s about a love story I once had with a boy from the south of Sweden when I was 17.

(0)
(0)
(0)
26 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar