Annons
Annons

LA day 1.


 


I torsdags tog jag världens tidigaste morgonflyg och landade sex timmar senare i Los Angeles. Här skulle vi spela in en reklamfilm för jag och Nina hade kommit på den eminenta iden att låta vår ide utspela sig under sommaren. Då måste man spela in på ett varmt ställe. På grund av olika saker kunde bara en av oss åka (jag vet, dumt) och det blev jag. Varför det blev jag kommer ni snart att förstå.

AnnonsJag anlände lagom till lunch och checkade in på hotellet. Mitt hotellrum var så himlans flott. Ser ni spegeln? Det är en tv.


Jag bytte om och begav mig ut för att upptäcka staden tillsammans med Ale, som också jobbar på min byrå.


Vi åkte till Lala’s som är hennes favoritrestaurang.


Där beställde vi in en pitcher sangria. Vi skulle inte jobba förrän dagen därpå och då kan man låtsas att det är lördag.


Här är Ale, eller hennes händer + ringar, det var allt jag fick ta med.


Jag åt en himla god salsicca och ris-historia.


Efter maten fick vi en rundtur av Ale’s kompis som vill bli turistguide. Hon pekade exempelvis ut var Slash i Guns N’ Roses gått i skolan, vilken klubb Britney Spears festat på utan trosor och annat bra att veta.


När jag kom tillbaka till hotellet var jag så himla trött eftersom jag kanske bara sovit fem timmar. Så då sov jag.


Sedan blev det kväll och jag gjorde mig iordning och höll nästan på att dö av längtan varannan sekund.


För när klockan slog halv åtta mötte jag upp den här stilige unge mannen i lobbyn. Det är nämligen så att Ludvig har hoppat av Berghs. I december blev han erbjuden ett jobb som copywriter på en himla bra byrå i Los Angeles och det kan man liksom inte tacka nej till. Och sedan i fredags bor han här. I Los Angeles. Och det är ju fantastiskt på många sätt men det kanske kommer dröja ett tag innan vi kan bo ihop igen. Men tidsskillnaden är bättre och vi är numera bosatta i samma land. Och därför blev det jag som fick åka till Los Angeles av mig och Nina, för kärleken är ju störst bestämde vi.


Jag och Ludvig gick till The Standard och drack drinkar.


Han var fin som vanligt.


Ett så väldigt bra band spelade, de hette Anna Su. Såhär lät det.


Efter drinkarna var det dags att åka iväg för middag.


Vi passerade spännande saker i taxin.


Som till exempel alla de här människorna utanför sjukhuset som sjöng och hade lyktor. Kanske någon viktig person som låg därinne och var sjuk?


Vi gick till en restaurang som heter Dresden som skulle vara David Lynch stammisställe.


<3


Jag åt räkor som badade i vitlök och olja, hemskt gott.Efter maten var det dags att röra på sig igen.


Vi åkte hit, till Chateau Marmont som jag tyckte om genast.


Där satt vi utomhus under lyktor och drack rödvin och pratade om lite allt möjligt.


Och sedan promenerade vi tillbaka till mitt hotellrum och jag tänkte att LA är verkligen en mycket utmärkt stad.
;


I arrived in Los Angeles wednesday at noon. My hotel room was super fancy and the view was amazing. Me and Ale, who also works at my agency, drove to her fav restaurant called Lala’s and we had sangrias and I ate sausage and vegetables with yellow rice. After the lunch Ale’s friend took us on a mini tour around West Hollywood and then I went home to sleep. In the evening I got ready and met up Ludvig whom I had missed so, so much. I haven’t told you this yet, but he got a job as a creative in LA and moved here last friday. I’m so happy for him of course and I will probably (or most definitely) be going to LA quite a lot this year. We had dinner at a place called Dresden (apparently it’s David Lynch favorite restaurant) and then we had wine at Chateau Marmont. At 11.30 we headed back to my hotel and that was my first day and night in LA.

(0)
(0)
(0)
109 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar