Annons
Annons

last day in new york.


 

new york.

Och så kom den. Den allra sista dagen i New York. Det var i onsdags och jag och Magnus åkte till China Town för att äta frukost på Great NY Noodletown. Det var vi och massa gulliga skruttiga små tanter som hade samma idé.

Annons

new york.

Vi åt ramen och drack te under lysrörsbelysning. Jag åt en vegetarisk variant med massor av kinesisk broccoli i. Himla gott.

new york.

Sedan betalade vi i kassan medan solstrålarna petade sig in mellan vårrullarna (poetiskt va…).

new york.

Magnus gav stället två tummar upp.

new york.

Efter frukosten promenerade vi omkring i China Town.

new york.

Mataffärer prick överallt vilket jag älskar.

new york.

Tänkte fråga er vad det här var för frukt men sedan hamnade jag av en slump på ett buzzfeedklipp om den igår. Den heter jackfruit och tydligen kan man göra mycket good vegetarisk pulled pork av den. Kan iofs blir svårt att prova för jag har aldrig sett den här i Sverige.

new york.

Kastanjer.

new york.

Och lychee för prick inga pengar alls.

new york.

En himla fin förmiddagspromenad.

new york.

Till slut kom vi upp till Nolita och där stannade vi för fika.

new york.

Kanske finaste hörnan i Nolita. Jag drack japanskt te och Magnus citronläsk och kaffe.

new york.

Sedan promenerade vi in i Soho.

new york.

Vi spanade exempelvis in i en av mina favoritaffärer Opening Ceremony där man nästan inte har råd med något så det blev inget. De har i alla fall en fin The Doors-trappa.

new york.

Sedan vinkade vi farväl till New York, åkte mot flygplatsen och flög hem till Europa igen. Klart slut med New York för den här gången.

 

Translation. Last day in New York. We spent our morning in China Town where we had noodle soup for breakfast and walked around, mostly looking in grocery shops. Before we headed to the airport we had a coffee in Nolita and browsed in some shops in Soho. Bye bye New York for now!

(0)
(0)
(0)
38 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar