Annons
Annons

lillebröder, en bal på slottet och ett får.


 

303e241b919b14eeaed02722688a044f

Satan i gatan vad många kommentarer det trillar in på inlägget om det finaste som hänt er på sistone. Bra för hjärtat att läsa om allt vettigt som händer därute i världen. <3
Här kommer en första runda med favoriter.

Annons


Jag tog en kaffe med en tjej och ja, jag har pojkvän och jag är kär men hon fick det och pirra i hela kroppen. Blev helt svept of my feet. Det känns fint att få känna något så starkt. När det känns i hela kroppen. Även om det inte kommer bli något så känner jag mig så himla säker på min sexualitet nu. Jag är bi! Wow! Det är stort


Jag ringde upp min lillebror och han lät glad på rösten igen.

 

hon med versal-h flyttade till andra sidan jorden i somras. jag tog ett extrajobb i hemlighet och började lägga undan pengar för att kunna hälsa på henne. hon vet inte om det men jag kommer vara hos henne, när som helst nu.


Som ensamstående förälder kan ensamheten ibland bli så påträngande att man tror den ska ta över hela ens väsen. Och inte ens den där lilla fantastiska kan få bort känslan. Då är det himla fint att dricka vin, dansa som en tok på bar med en bästis och sen gå hem med random vacker person, hångla hela natten och komma hem lite helare igen. Så himla fint alltså.


JAG GLÖMDE HONOM!!! <3 <3 <3


Var på en pampig bal i en borg och det kändes som en scen i en klyschig film. Efter att ha blivit smygdissad av killen jag var intresserad av (”jag har flickvän”), rymde jag bort till en annan kille som jag av oklar anledning råkade kalla Stefan tre gånger istället för hans riktiga namn. Det var storband och jazzmusik och frack och balklänning, och vi dansade vals och fuldans-twistade och jag har aldrig lärt känna någon så intensivt och så snabbt förut (speciellt inte i tretakt). Alltihop var som en himla käftsmäll över hur *livet* kan ändra riktning, bokstavligen över bara några sekunder.


när min lillebror väljer att resa till stockholm och spela pokémon i kungsträdgården med mig istället för att resa till spanien och bada i en pool.


Världens snällaste människa som jag dejtar är på ensamresa i Tokyo och jag saknar honom så att det värker, någonstans mellan revbenen hugger det till ett par gånger om dagen. Igår skrev han att han ”aldrig åker hit utan dig igen”. Jag ska lära honom all knagglig japanska jag kan och sen ta med honom till världens bästa land en gång till. Orimligt att jag hittade denna gulliga människa bara genom att swipea lite.

 

Min mamma berättade att hon köpt ett hus på Österlen mitt på en åker och kanske ska skaffa en valp och t.o.m. kanske ett får. Jag får komma dit när jag vill. Det gör mig så glad men framförallt lugn att veta att jag har en sån plats i mitt liv.


Jag, min kille och min bror har fyllt år och hade rymdfest!! Var ungefär 52 aliens i en ful lokal som vi pyntat med ljusslingor. Det bästa var när två stycken hånglade inne i en stor R2D2-dräkt gjord av kartong och bara snubblade omkring på dansgolvet och bumpade in i allting

 

För drygt 3 år sedan då du körde denna grej berättade jag om hur min farmor viskade i mitt öra ”du har gjort ett bra val” då jag presenterade min nya pojkvän, förra gången denna typ av inlägg gjordes hade vi nyss förlovat oss och ja, nu är vi gifta. Och så har vi en svingullig katt också – minst lika mycket värt att nämnas.

 

picture source.

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar