Annons
Annons

listan om kändisar.


 


Favoritkändis:
Jennifer Lawrence, Chloë Sevigny, Michael Cera (av obvious reasons t.ex. denna bilden <333).


Manlig kändiscrush:
Ryan Gosling. Han är så snygg att jag dör? Är död nu.
Även kär i Ewan McGregor.  Och! Fred Armisen. Vi ska gifta oss.
Måste även lägga till den något otippade Kristian Täljeblad. Kan efter PH 2014 fortf ej släppa hans snygghet? Följer honom på snapchat och ba o_O. Svajpade även förbi honom på tinder för ett par månader sen men inte blev det nån match : / Obs syftar ej på klädstil utan helt ytligt hans ansikte liksom. Kul att han kommer tillbaka till höstens säsong.

Annons


Kvinnlig kändiscrush:
Geri Halliwell & Elle Fanning! Dreamgirls!


De här 4 kändisarna skulle du bjuda på middag:
De som får komma på min middag är Jennifer Lawrence för att hon är så rolig och skön och vi ska bli bästisar. Jimmy Fallon för att han är så fnittrig och det smittar av sig. Fred Armisen för att vi måste ju lära känna varandra om vi ska gifta oss sen. Och sen bjuder jag även Cole Sprouse för att jag vill ha honom. Han får stanna kvar när de andra gått på en nightcap och hångel.

Bästa kändistidning:
Klick och People tänker jag. Läser bara kändistidningar när jag flyger dock.

Bäst kändispotting:
I New York: Gitane. I Stockholm: Sturehof eller Riche. Eller ICA Folkungagatan.


Bästa kändisparet:
Tycker mycket om Lena Dunham och Jack Antonoff. (bildkälla)

Kändis med bäst instagram:
Okej detta är inte en specifik kändis, men för bäst kändisskvaller läs: ObviousButAmazing.

Känd person du önskar du kände
Nu är det faktiskt bara så att Jennifer Lawrence bör vara min bästis. Önskar mig även Zoe Kazan, Zooey Deschanel, Amy Poehler, Chris Pratt, Aubrey Plaza och Jimmy Fallon. Till exempel.
När det gäller svenska tar jag Quetzala Blanco och Caroline Ringskog Ferrada-Noli. Dom har båda något avmätt filmstjärnigt över sig som jag älskar.

Kändis du hört att du är lik
Ett blogginlägg om det här!

Kändis du inte tror att du skulle komma överens med:
Vince Vaughn, tycker han verkar djupt oskön.


Kändaste person du pratat med:

Alltså jag och Jonah Hill hade ju en faktisk konversation och han var ju ändå Oscarsnominerad så jag tar han. Han kom fram till mig på en restaurang i New York 2011 och sa att jag var den vackraste på hela stället o_O och frågade om han fick bjuda ut mig. Det fick han inte, hade kille. Då frågade han min familj (som jag var där och åt med) vem de helst skulle vilja ha som svärson och mina bröder och min styvpappa bara: YOU!
Haha.

Var i samma klädaffär som Jake Gyllenhaal en gång och trängde mig förbi honom bara för att kunna säga Excuse me. Han sa it’s okay.
(bildkälla)


Kändis du vill byta liv med:
Såg 73 Questions med Nicole Kidman i förrgår och tyckte att hon verkade bo så himla himla mysigt på australienska landsbygden med massa djur och stort hus och alldeles fridfullt. Och hon verkade så lycklig och tillfreds också. Så jag tar henne. Avlägsna först alla spindlar och ormar från Australien bara


Kändis du var kär i som tonåring:
Welllllll

(0)
(0)
(0)
46 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar