Annons
Annons

lite bokskrivartankar.


 

slut
Min bok är slutsåld. Helt slut alltså, ända in i centrallagret. På bokus, adlibris, i hela Stockholm, i större delar av Sverige. Så sjukt ju. Och kul. Och knäppt. Denna historia som levde i ett förvirrat dokument i min dator i två års tid, som varit med om så mycket omskrivning, så många vändor. Gud. Har typ skrivit denna berättelse med mitt eget blod känns det som ibland, levt med karaktärerna så länge att de kändes som schizofrena ångestpersoner i mitt huvud.
Blir väl så kanske.
Jag hoppas ni som läser tycker om. Blir väldigt glad över de små tankar och omnämnanden jag får i form av kommentarer, blogginlägg och taggningar och direktmeddelanden på instagram.
Har också sett lite besvikelser på grund av bokens typ totala mörker och brist på love story. Och ja, det stämmer ju. Den är inte särskilt lik min debutroman och handlare snarare om destruktiva kompisrelationer och hur de fullständigt kan bryta ner en utan att man själv förstår det. Jag tyckte också att det kunde vara spännande att skriva en historia om att komma över någon utan att själva komma-över-objektet överhuvudtaget inte är närvarande. Att komma över ett break-up är ju egentligen det ensammaste man kan göra. Och obs, menar verkligen inte att de som inte gillar den har fel eller något, en bokupplevelse är i högsta grad subjektiv. En bok som är för alla är heller inte en intressant bok.

Annons

I torsdags blev den förresten fint omnämnd i ETC i en artikel som handlade om att av de tio mest lästa böckerna under svenskaundervisningen i nionde klass är åtta skrivna av män och sju är vuxenlitteratur. Journalisten hade sedan plockat ut 10 förslag på ungdomslitteratur utgiven av kvinnor i år. Såhär stod det om Allt som blir kvar:
Untitled-1

Avslutar med lite söndagsläsning.

allt som blir kvar.

Min bok finns åter i lager från den 14:e oktober för den som undrar.

 

.

Translation. My book has been out for two weeks and is already sold-out. :O So grateful that so many wants to read it.

(0)
(0)
(0)
24 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar