Annons
Annons

little things.


 

Saker i väldigt liten skala, vad är det med den grejen? Det är så jävla gulligt och nu har jag inhandlat lite sånt. Från den Kaliforniska illustratören Sara M Lyons som gör pins i emalj av sina illustrationer!

Annons

things.

Först ut dessa lösögonfransar. De ser ju precis ut som de lösögonfransar jag själv använder och skulle jag göra en tatuering skulle den nog se ut prick såhär! Men vi börjar med en pin : )

things.

Som ni ser är den såååå himla teeny tiny, ungefär en centimeter bred. Och ett pyttepyttelitet strasshjärta som glittrar längst ner till vänster. Jag älskar den och den har flyttat in på min jeansjacka i väntan på våren.

things.

En annan sak som åkte ner i shoppingkorgen när jag ändå höll på var dessa bff-broscher som ropade efter mig och Alexandra (som fyller år snart, grattis A!). Dock får man ju liksom tänka sig att ciggen är just en cigg och inte en joint. Detta slår mig exakt nu när jag skriver det här att det nog rimligen är det senare. Eh.

things.

De är också minisar som ni ser. Så fin grej att dela en pin med någon tycker jag. Men alltså. Seriöst blev jag lite opepp nu när jag insåg att det var en joint, inte direkt det som definierar oss. Aja, har iaf en fin lösögonfranspin.

things.
Vi avslutar inlägget med en bild på den igen för att dränka sorgerna. Oj vad fin.

 

Translation. New teeny tiny enamel pins by Sara M. Lyons.

(0)
(0)
(0)
20 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar