Annons
Annons

på en balkong.


 

Wow tack för alla otroliga kommentarer den senaste veckan. Jag är så tacksam för dom. Om alla fick fem procent av det när dom gick igenom skitgrejer så skulle världen vara sjukt fin. Systerskapet på hög nivå. Önskar jag fick krama varenda en fastän jag inte ens är en särskilt kramig person. ^^

Annons

friday.
Såhär såg jag ut igår. Jag drack öl och såna grejer man gör på fredagar. Tröjan är från Comme des Garçons och scarfen är min mammas gamla.

Ikväll ska på Beauty & Bullshits ettårsfest tror jag. Om jag orkar men man måste orka sånt e viktigt.

Herregudars alltså.
Känns stundtals som att jag är inlåst i någon slags dålig film för tillfället, eller ett Black Mirror-avsnitt kanske. Satan vad den serien framkallar märklig ångest?
Men till slut kommer det bli bra, det blir alltid det.
Hemskt bara att Stockholm känns som minerad mark för att han går omkring därute. Dessutom utan skam. Men jag förstår också till en viss del att han inte kan ha det för då skulle han inte kunna sova om nätterna.

Så lycklig över att jag är fri från allt som har med den där mannen att göra nu och har bra människor omkring mig. Och man lär sig säkert massa grejer av att vara med om riktigt sega saker. Eller det gör man ju såklart. Sen så.

friday.

puss hörs imorrn. Tillsammans klarar vi allt, glöm ej.

Ta ingen skit.

(0)
(0)
(0)
146 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar