Annons
Annons

magnus fyller år.


 

magnus birthday.
I fredags väckte jag Magnus med ja må han leva och varma croissanter med ost och skinka (för det hade han önskat sig). Han fyllde år! 29 fina år. Sådan himla tur att just han föddes.

magnus birthday.
Efter frukost åkte Magnus iväg till jobbet och jag gjorde i ordning mig för dagen. Hej hej.

Annons

magnus birthday.
Sedan gick jag ner till Nytorget 6 för att fika med Linda. Linda är grundare och vd för Sveriges yrkesnätverk för bloggare och jag behövde lite av hennes pepp, hjälp och input. Det fick jag. Tur att hon finns.

magnus birthday.
Dessutom fick jag träffa hennes gulliga hund Leia. Det måste vara så mysigt att ha en sidekick, längtar tills det blir dags för min egna hund.

magnus birthday.
Efter fikat gick jag hem igen och jobbade. Samt lagade lunch. Det blev en sallad på grönkål, buffelmozzarella, ärtskidor och salladslök. Plus massa god olivolja, havssalt och citron.

magnus birthday.

Slog in Magnus födelsedagspresent gjorde jag också. Han fick en resa till London av mig, så jag köpte en bagagetag med en England-flagga på. Fyndigt va. På fredag åker vi!

magnus birthday.

På eftermiddagen jobbade jag i mitt vardagsrum för att det var så mycket fin eftermiddagssol därinne.

magnus birthday.

Vid klockan 16 fick arbetsdagen vara slut. Jag läste klart en bok och fick ett bud med skumtoppar. Tyckte allt matchade så fint. Päron-skumtopparna var godast, gillade också att det stod på förpackningen att smaken var ”oerhört lyckad.” ^^

magnus birthday.

Vid klockan sex åkte jag in till stan och mötte upp Magnus på Teaterbaren för en födelsedagsdrink och presentöppnande.

magnus birthday.

Vid halv åtta hade jag bokat bord på Pane Vino, en italienare vid zinken som vi båda velat äta på ett tag. Vi började med att dela på två förrätter, bland annat denna caprese.

magnus birthday.

Hej!

magnus birthday.

Till varmrätt åt vi deras signaturpasta som kan vara den godaste pasta jag ätit på restaurang. Fettuccine med kalvfilé, mascarpone och tryffelcrème bland annat. Gå dit. Ät denna. Ba gört.

magnus birthday.

Efter middagsdejten tog vi tuben till Berghs som också fyllde år! 75 år hade denna reklamskola funnits i fredags. Jag gick ut för 9 år sedan och Magnus för tre år sedan, och vi träffades på en av deras efterfester på Kåken – så har denna skola att tacka för mycket : )

magnus birthday.

Vi minglade omkring och kramades. Det var så sjukt mycket folk och olika slags fester på varenda våning. Till slut hamnade vi på gården och man behövde knappt halsduk vilket kändes lyxigt.

magnus birthday.

Vi öppnade upp heliumballonger och pratade som piff&puff också. Det blir aldrig tråkigt.

magnus birthday.

Vid klockan ett var det dags att bege sig till nya platser.

magnus birthday.

Vi åkte till Under Bron och dansade med överdimensionerade glowsticks till fyra på morgonen.
Klart slut med Magnus födelsedag <3

 

Translation. Friday was Magnus birthday! I surprised him with breakfast in bed and in the evening we had italian and went to a party at the advertising school Berghs.

(0)
(0)
(0)
28 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar