Annons
Annons

mammor, blyga killar och att göra vad fan man vill.


 

7f99e3b8e05fe20b2843de1ead19ecac
Här kommer den första delen av era favoritögonblick på sistone. Blir så blödig när jag läser det ni skriver, rann ner en tår eller två i kaffet.


Den där fredagskvällen för tre veckor sedan, då vi satt på en fest. Alla gick ut för att röka, du tystnade mitt i en mening och sa, stammade på orden och med finsk klingande accent; ”Jag tycker så mycket om dig”.

Annons


Att min mamma kommer hem nästan varje dag och har längtat till att få krama mig


När jag och min kompis Hanna skrev till våra bästa kompisar hemma att vi kommer hem om några veckor efter 4 månaders backpackande på andra sidan jorden och en av dem några dagar senare skrev ”idag köpte jag en gräddfil med utgångsdatum efter att ni kommit hem. Om en liten gräddfil kan klara sista tiden så kan jag också.”


När jag kutade från toaletten och inte visste vad jag kände och berättade för honom att det är en bebis i magen hånglade han upp mig och sen hade vi sex. För att han visste att jag var en tramsbralla och trodde att han inte skulle vilja ligga mer om jag blev gravid.


Du är så fruktansvärt bra, sluta aldrig skriva”- min crush
:’ )


Hur vi, efter fem år, slumpmässigt bor i samma stad igen utan varsitt förhållande. Och att hans nu-kramar-du-mig-lite-längre-än-normalt-kramar, hans blick under lockig lugg, hans intellekt, hans magiskt bruna ögon och hans kindkyss i förbifarten av ett hej då på spårvagnen gör mig så fucking förvirrad. På ett bra sätt.


Gick hem med en lite blyg kille på fredagskvällen. Vi somnade tätt intill varandra och han ville aldrig släppa iväg mig igen. Nästa morgon pussade han mig i nacken och smet tyst iväg. Nu har han inte slutat texta mig sen dess och jag blir alldeles pirrig i magen bara av att tänka på honom.


Your jokes are super funny and I´m not even being sarcastic
Sa han som jag är olyckligt kär i, men som gjorde mig lyckligast pga en mening på elva ord.


Åkte hem mitt i veckan för att hälsa på min mamma när hon fyllde år. När jag plingade på dörren fick hon inte fram ett ord, och tårarna började rinna omedelbart. Vi bor 67 min ifrån varandra och jag saknar henne varje dag.


Mitt i min värsta vinterdepression köpte jag en hundvalp. Han är världens mjukaste, roligaste, varmaste och gulligaste, men kan också vara världens jobbigaste. Han heter Farfar och han älskar mig, det är det enda som spelar någon roll just nu.


du gör bara vad fan du vill?
ja” sade jag.
så jävla sexigt.
nu har vi varit ihop i tre månader.

 

 

Translation. Some of your favorite moments recently. From this post.

 

photo source.

(0)
(0)
(0)
14 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar