Annons
Annons

måndag och tisdag genom snapchat.


 

Måndagar och tisdagar är ju riktigt jävliga dagar (särskilt kvällstid) om man är van att bo med någon. Jag försöker själv förstå hur jag ska hantera dom. Oftast är jag väldigt socialt utmattad efter en helg av människor och vill helst bara vara ifred. Samtidigt får jag mycket ångest av att vara just ifred en hel dag. Det är som om hjärnan slutar minnas att jag faktiskt umgicks med människor så sent som dagen innan. Jag går runt i min lägenhet och tänker att jag är planetens mest ensamma person.
Men de behöver ju inte vara så. Såhär såg årets första två vardagar ut i mitt liv.

Annons

1

På förmiddagen i måndags stämde jag och Jenny träff för att gå en långpromenad för att sparka ut tröttheten från nyårsafton ur kroppen.

2

Vi gick runt Årstaviken vilket är en dryg mil. Passerade både mysiga och mindre mysiga båtar.

3

När vi gått klart åt vi lunch på Sea Sushi. Jag är fortfarande så himla förkyld men det är ju som det är.

4

Efter lunchen gick vi till djuraffären för att Jenny skulle köpa tasskydd till sin hund Liza. Jag passade på att vinka till kaninerna. HUR KAN NÅGOT VARA SÅ GULLIGT.
Efteråt kände ingen av oss för att gå hem så då spontangick vi på eftermiddagsbio. Vi såg Lion och den var så himla bra och gråtig och fin. Se den, här är trailern.

5

På tisdagen hade jag sol i min lägenhet. Älskar att bo högt upp, så fort det är yttepyttelite sol ute så når den in till mig.
Jag gick till il caffe, drack te och svarade på mail, handlade lite mat i affären, åt lunch och gick även och skrev på kontraktet för min nya kontorsplats! Mycket pepp kring detta.
Men när allt var klart var ändå klockan 14.
Tiden går så orimligt långsamt när man vill att den ska gå fort. La mig raklång i min soffa, såg solen gå ner och väntade ut dagen till kvällen och lovade mig själv att alltid försöka boka in någon slags social aktivitet på tisdagseftermiddagar.

6

När kvällen äntligen kom lagade jag grönsakssoppa med vitlök, grönkål, morötter, körsbärstomater och selleri. Samt pimientos padrones som side. Blev jättegott. Sedan tog jag världens längsta dusch och gick och la mig.

Idag är det onsdag och min sociala skills börjar återhämta sig, så ikväll ska jag nog hänga med någon.
Puss. Ta hand om varandra <3

(Heter niotillfem på snapchat)

 

Translation. Monday and Tuesday through Snapchat. My username is ”niotillfem”

(0)
(0)
(0)
41 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar