Annons
Annons

måndag och tisdag: sushi, snö, taxar och ljudböcker.


 

february.

Måndagar och tisdagar har alltid varit väldigt händelselösa dagar i mitt liv, men just nu är jag urusel på att vara ensam och då ska man såklart inte vara det. Känns som att jag måste vara i konstant rörelse för att stå ut, så då får jag helt enkelt vara det.

Annons

I måndags flyttade jag då som sagt hem igen, och när det blev dags för middag begav jag mig ut på söders gator.

february.

Jag gick till Indio för att äta middag med Christian som är hemma från New York. Hej Christian!

february.

Indio är japanskt/peruanskt och allt är så himla himla gott. Jag åt en halv ceviche och en halv spicy tuna.

february.

Dagen efter vaknade jag upp till snö (?!?!?). Hallå det här var inte planen, det skulle bli vår nu ju bestämde vi.

february.

Jag såg ut på detta vis. I ny topp som jag visade igår och ett nytt läppstift från & Other Stories som jag glömt namnet på. Samt lakan på tork i bakgrunden : )

february.

Jag sitter i ungdomsboksjuryn för Stora Ljudbokspriset och såklart har jag prokrastinerat och hade två böcker kvar sista veckan varav den ena var ARTON TIMMAR lång. Herregud. Lyssnar bok vad jag än gör.

february.

Vid tiotiden var jag på jobbet där jag drack kaffe, svarade mail och lyssnade såklart på mer ljudbok.

february

Vid halv två mötte jag upp Jonna för lunch på Nytorget 6. Deras räksallader är greatness.

february

Sedan tog jag en lång promenad längs med Årstaviken och lyssnade på ljuuuudbok.

february

När jag var färdigjobbad runt sexsnåret gick jag hem och bättrade på sminket.

february

Och sedan gick jag till Vina för en aw med Emily och Artie.

february

Artie ville hänga i mitt knä <3
TACK alla taxar som vill vara nära mig ni förgyller mitt liv med 50%

february

Sedan gick jag hem och lagade middag + matlåda och kollade på Parks & Recreation. Detta är min standardrätt just nu: pärlcouscous med stekt halloumi, grönkål och svamp + selleri, tomater och gurka. Gott gott.

Mer än halva veckan kvar nu, men det här ska vi klara hörrni

(0)
(0)
(0)
49 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar