Annons
Annons

måndag, tisdag, onsdag: pasta, biofilm och poddinspelning.


 

Här kommer lite glimtar från de senaste tre dagarna.

march

I måndags bjöd Siri hem mig på pastalunch. Hon hade gjort så fint.

march

Pastan var sjukt god. Receptet hittar ni här. Efter lunchen gick jag hem och kollade på serier i sängen. Man får det när det är snöstorm.

Annons

march.

Dagen efter var det desto soligare, jag hade en ny collegetröja på mig och min finne på kinden hade utvecklats till en snygg mouche.

march.

På eftermiddagen blev min målare klar och då gick jag hem och ställde i ordning vardagsrummet och flyttade runt lite tavlor när jag ändå höll på.

march.

Sedan gick jag till min terapi. Var tidig så tog en selfie i porten och skickade till Jenny för att visa min snygga finne. Hon tyckte jag skulle tatutera in en mouche där. Det kanske jag gör. Man vet aldrig

march.

På kvällen gick jag på ett Foodora-event på en bio. Det var nämligen visning av Skönheten & Odjuret! Min bästa Disneyfilm. Tyckte dock att den här nya varianten var sådär ärligt talat. Lite pinsam ibland till och med.

march.

På onsdagen var jag klädd i rosa och hade bra stuns i luggen.

march
Jag hängde på kontoret hela dagen och åt matlåda till lunch och läste bok.

march

Vid halv fem gästade jag Petra Tungården och Linn Olssons kärlekspodd. Dom ställde så svåra frågor! Snart i ett öra nära dig.

march

Sedan promenerade jag till Mariatorget och hade date night med Jonna. Vi åt middag på Delikatessen där det är så himla fint och gott. Klart slut.

(0)
(0)
(0)
20 kommentarer | Translate
 


Annons


SENASTE NYTT FRÅN ELLE.SE 
 


Annons

Laddar