Annons
Annons

måndagspepp.


 

Glad måndag! Jag är fortfarande i New York men reser hem om några timmar. Här kommer lite bra/roliga/viktiga grejer jag samlat på mig under veckan som gått.

angestpodden
Jag gästar den fina podden Ångestpodden och pratar kärlek. Om olycklig kärlek, break-ups, hur man ska göra om ens kompis är i ett dåligt förhållande med mera. Finns i podcast-appar och på itunes!

Annons

b
Bokhora skriver om det här med att man sitter framför sin dator tills man somnar ungefär, och därmed har slutat läsa bok på kvällarna. Så är det för mig också alldeles för ofta :/
Hur som helst ber de läsarna att tipsa om sträckläsarböcker i kommentarsfältet, och såna tips älskar man ju. Fyll för all del själv på med ditt eget vetja.

1
Förra veckan bokade jag och tio (10!) kompisar den här villan i Toscana via airbnb. Vi ska va där en hel vecka i juli och bara äta pasta och bada. Alltså! Drömsommar.

te
Kanske det bästa i hela detta inlägg: Samtycke i sex beskrivet som en kopp te. Så himla himla himla bra detta. Och roligt.


This Raw Food Cut Into Perfect Cubes Is Oddly Soothing


Lotta Lundgren förklarar hur du ska använda löken. Älskar hennes språk.


Sist men inte minst, en Håkan-cover. Hittade den här av en slump när jag satt och youtube-inceptionade (som man gör ibland). Alltså dör på dom! Så otroligt jäkla överfint.

.
.

 Translation. Some things to brighten up your Monday: Understand Consent With the Help of Stick Figures and a Cup of Tea, This Raw Food Cut Into Perfect Cubes Is Oddly Soothing,a Håkan Hellström cover.

(0)
(0)
(0)
23 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar