Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej! Här vare måndag igen. Jag har ont i halsen och hänger i min säng idag, hoppas ni mår lite bättre. Här kommer lite tipsiga länkar i alla fall.

sandrabeijer

Underbara Claras medverkan i podden bloggbusiness var så otroligt bra. Hon är en stjärna på att formulera sig och prata om bloggandet som yrke. Lyssna!

Annons


Det här tyckte jag var fint. Eenmal: den första restaurangen i världen där man äter ensam.


Ett rosa bakelseslott är till salu på hemnet. Kan någon köpa och bjuda mig på inflyttningsfest?

sandrabeijer
Födelsedagsintervju med 105åriga Agnes. Så mysig och tänkvärd liten artikel.

sandrabeijer

Sedan två veckor tillbaka är jag ny profil hos Perfect Day Media! Här sitter jag i deras soffa och dricker en kaffe. Ska bli spännande att se vad för roliga projekt det kan bli av detta. Är himla pepp i alla fall.

sandrabeijer

Avslutningsvis vill jag tipsa om Radiopsykologens avsnitt ”Jag är inte dum i huvudet”. Det är Hanna som ringer in, hon har svåra funktionsnedsättningar och känner att hon aldrig blir tagen på allvar. Hon pratar med Radiopsykologen via en datorröst för att hon själv inte kan formulera bokstäver och jag blev så jäkla berörd av det här samtalet. Lyssna här eller via itunes.

 

.

Translation. Happy Monday! Here are some links to brighten up this day. Most of them are in Swedish this time though : /

(0)
(0)
(0)
11 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar