Annons
Annons

måndagspepp.


 

Hej! Glad måndag igen. Utanför mitt fönster är himlen beigegrå. Men jag sov till elva idag vilket känns som ett mycket lyxigt frilansbeslut. Ibland kan man göra om måndagar till söndagar (vilket jag har gjort ganska ofta på senaste tiden..). Nu väntar jag på att mitt ägg ska kokas klart, så här kommer en lista med trevliga grejer jag hittat på internet den senaste veckan.

Annons


Ni har väl inte missat SVT:s dokumentärserie Krunegård och Jinder på turné”? Så himla bra och snygg sak om vänskap som inte alltid kommer så självklart.

sandrabeijer
Metro Mode har gjort en mini-intervju med mig som du kan hitta här.


I juni får vi en extra sekund för att få tiden och jorden att gå i takt. Grattis!

sandrabeijer
Hittade det här igår natt när jag klickade mig omkring på internet istället för att sova. Man kan vinna en natt på Globens tak. Ser ju helt sjukt mysigt ut, ni borde vinna.

sandrabeijer

Way Out West blir mjölkfritt för att minska sina miljöavtryck och Nöjesguiden skriver bra om de som rasar kring det (kanske minus all bashing på just göteborgare..). Jag äter ju laktosprodukter och dricker mjölk, men tycker fortfarande att det är superbra med sådana här initiativ. Det är intressant och i framkant, jag hoppas verkligen på fler förändringar i detta slag.

sandrabeijer
Avslutar med förra veckans roligaste Buzzfeed artikel.

.

Translation. Some links to brighten up your Monday: A Swedish documentary about two artists on tour, An interview with me, we get an extra second this month to even out the earth rotation speed, win a night in a sphere on top of the Ericsson Globe, the Swedish festival Way Out West is now vegan, a very funny Buzzfeed article.

(0)
(0)
(0)
7 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar