Annons
Annons

måndagspepp.


 

sandrabeijer

Hej och tack alla som kom till bloppisen igår! Det är så himla roligt att träffa er tycker jag. Jag sålde slut på allt utom sju plagg som snällt fick åka med en bil till Stockholms Stadsmission. Känns som terapi att öppna garderoben nu och allt ligger prydligt vikt och luftigt.
Här kommer lite måndagstipsiga länkar som vanligt,

Annons

linn
Linn har fotat sina 14åriga syster och intervjuat henne hur det är att vara just 14. Tyckte det här var så fint bara.

IMG_1234
En kul grej är att det är VM för tillfället och vårt fotbollslag är som jag har förstått ett av de bästa i världen (så oengagerad i all slags sport på universum men detta är ju ändå flott). I alla fall kan man gå in och visa sitt stöd och se till att vårt landslag får den uppmärksamhet och det utrymme de förtjänar (!) under hashtaggen #PrepareToCelebrate. Ville tipsa för vet att det finns många fotbollsintresserade härinne ändå.

SANDRABEIJER

Började sträckkolla på Orange is the New Black igår som äääntligen är ute med sin tredje säsong. Gud det är så otroligt jäkla bra som vanligt och tycker så mycket om alla! Kolla genast, och ni som inte sett något alls: börja med säsong ett prick nu för det här är lätt en av de bästa serierna som finns.


Tillbringade min lördagskväll med att titta på ungefär alla filmtrailers på Apple Trailer (<- tips om man gillar trailers) och fastnade för den här romantiska.

.

Translation. Thanks everyone who showed up at the blog flee market! Here’s some links to brighten up your monday: Linn has interviewed and taken pictures of her 14 year old sister, it’s the world cup in football at the moment and you can support the Swedish team under the hashtag #PrepareToCelebrate on instagram, the third series of Orange is the New Black is out and it is awesome, a trailer of the movie 10, 000 km which I instantly liked (the trailer, haven’t seen the movie yet).

(0)
(0)
(0)
8 kommentarer | Translate
 

Annons
Annons


Laddar